Alma Decor


Vas wc suspendat Duravit millio durocast interior ceramic alb cu hygieneglaze surface grooves alb mat satinat

Duravit

Vas wc suspendat Duravit millio durocast interior ceramic alb cu hygieneglaze surface grooves alb mat satinat

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Brand:Duravit Colectia:Millio Cod EAN:4067116324853 Compatibilitate:Pentru rezervor ingropat Montare:Suspendat Scurgere:Orizontala Functie:Clasica Forma:Oval Material:Ceramica sanitara + DuroCast Dimensiuni:370 x 540 mm Culoare:Alb mat satinat Glazura speciala:HygieneGlazeUn nou standard in igiena baii definit de Duravit
  • HygieneGlaze este un tratament special antibacterian pentru vasele WC si urinalele (pisoarele) din anumite colectii Duravit care omoara efectiv bacteriile si germenii aproape imediat
  • Tratamentul ofera protectie continua si eficienta de durata fiind integrat in glazura ceramica inainte de coacere
  • Testele efectuate de Institutul pentru Igiena si Sanatate Publica al Universitatii din Bonn au confirmat ca HygieneGlaze omoara 90% din bacterii in 6 ore iar in 24 de ore ii distruge pe toti (99 9%)
  • In plus HygieneGlaze impiedica formarea bacteriilor noi pe suprafetele tratate
  • Tratamentul se poate aplica pentru anumite modele de vase WC si urinale (se pot selecta cu filtrul “Glazura” sau intrebati un consultant SensoDays) Specificatii:Duravit Millio –Design inovator modern si personalizabil creat de designerul italian Antonio Bullo O noua combinatie de materiale: Ceramica sanitara si compozit mineral DuroCast rezulta o mare diversitate
  • Aceasta combinatie ofera o amre varietate vizuala si un exterior mat si catifelat
  • Interiorul este realizat din ceramica sanitara alba care este ferm imbinata cu exteriorul din DuroCast
  • Toate zonele unde este importanta igiena sunt din ceramica cu HygieneGlaze glazura antibacteriana pentru igiena maxima
  • Materialul exterior DuroCast permite modele individuale ce nu ar fi posibile numai din ceramica
4,588.64 Lei

Pret vechi 6571.35 Lei

Reducere 31%

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

BrandDuravit
ColectiaMillio
Ean4067116324853
CompatibilitatePentru rezervor ingropat
MontareSuspendat
ScurgereOrizontala
FunctieClasica
FormaOval
MaterialCeramica sanitara
Dimensiuni370 x 540 mm
CuloareAlb mat satinat
Glazura specialaHygieneglazeun nou standard in igiena baii definit de
SpecificatiiDuravit
O noua combinatie de materialeCeramica sanitara si compozit mineral
Millio sunt disponibile in 3 tipuri diferite de texturaNeteda canelata (surface
De asemenea ele sunt disponibile in 6 culori diferite pentru exteriorAlb mat satinat gri deschis mat gri inchis mat turcoaz mat albastru mat si rosu scortisoara mat
Garantie5 ani

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Duravit

Duravit este un producător german de corpuri de baie și obiecte sanitare. Compania, fondată în 1817, are o istorie lungă și este cunoscută pentru produsele sale inovatoare și de înaltă calitate pentru baie. Gama de produse Duravit include toalete, bideuri, chiuvete, căzi de baie, căzi de duș, mobilier de baie și accesorii pentru baie.

Unele caracteristici și aspecte cheie ale produselor Duravit includ:

1. **Design Inovation**: Duravit colaborează cu designeri renumiți pentru a crea corpuri de baie plăcute din punct de vedere estetic și inovatoare. Compania este recunoscută pentru angajamentul său față de excelența în proiectare.

2. **Tehnologie și funcționalitate**: Duravit încorporează tehnologii avansate și caracteristici funcționale în produsele sale. Aceasta include inovații în sistemele de spălare a toaletei, durabilitatea materialului și soluții care economisesc spațiu.

3. **Sustenabilitate**: Compania pune accent pe durabilitate în procesele și materialele sale de fabricație. Duravit își propune să producă produse ecologice, iar multe dintre produsele lor sunt concepute având în vedere conservarea apei.

4. **Colecții diverse**: Duravit oferă o gamă largă de colecții de produse pentru a se potrivi diferitelor stiluri și preferințe. Indiferent dacă este modern, clasic sau contemporan, există opțiuni pentru diferite estetice de design.

5. **Prezența globală**: Produsele Duravit sunt distribuite la nivel global, iar brandul are o prezență semnificativă pe piața internațională a corpurilor de baie.

Duravit a primit recunoaștere și premii pentru designul și inovația sa, iar produsele sale sunt adesea prezentate în proiecte rezidențiale și comerciale de ultimă generație. Angajamentul companiei față de calitate, design și durabilitate a contribuit la proeminența sa în industria băii.


Reduceri produse baie

4,588.64 Lei


Categorii Duravit


Branduri vase wc


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.