Alma Decor


Torta tig Proweld wp18 pt wsme

Proweld

Torta tig Proweld wp18 pt wsme

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Contine: torta TIG coada scurta pistolet TIG cod 4550003002 coada lunga pistol TIG cod 4550003001 penseta electrod port penseta duza ceramica
271.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

ContineTorta

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Proweld

Proweld este un producător și furnizor de top de soluții de sudare concepute pentru a satisface nevoile sudorilor profesioniști, producătorilor și pasionaților de bricolaj. Având un angajament față de calitate, fiabilitate și inovație, Proweld oferă o gamă cuprinzătoare de echipamente de sudură, inclusiv mașini de sudură, pistole de sudură, electrozi de sudare, fire de sudură, echipamente de protecție și accesorii de sudură.

Produsele Proweld sunt proiectate pentru performanță și durabilitate, utilizând cele mai noi tehnologii și materiale pentru a asigura suduri precise și consistente într-o varietate de materiale și aplicații. Fie că este vorba de reparații auto, construcții, fabricare de metal sau proiecte de bricolaj, Proweld oferă sudorilor instrumentele de care au nevoie pentru a obține rezultate optime în mod eficient și în siguranță.

Pe lângă concentrarea pe calitatea produselor, Proweld pune un accent puternic pe serviciul și asistența clienților, oferind asistență tehnică, instruire și resurse pentru a ajuta clienții să maximizeze valoarea investițiilor lor în sudare. Marca este dedicată promovării parteneriatelor pe termen lung cu clienții săi, înțelegerii cerințelor unice ale acestora și furnizând soluții personalizate pentru a satisface nevoile lor de sudare.

În general, Proweld se angajează să ofere sudorilor soluții de înaltă calitate, fiabile și inovatoare, care să le permită să lucreze mai eficient, mai eficient și în siguranță. Prin devotamentul său pentru excelență și satisfacția clienților, Proweld continuă să fie un partener de încredere pentru profesioniștii și pasionații de sudare deopotrivă.

271.00 Lei


Categorii Proweld


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.