Dechor


Stemuitor cu lant Makita kc100, 2000 w, 4500 rpm

Makita

Stemuitor cu lant Makita kc100, 2000 w, 4500 rpm

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Caracteristici: Pentru protectia masinii si a retelei electrice functia Soft Start asigura pornirea lenta a masini Pentru executarea rapida si precisa a gaurilor pentru cepuri Reglarea confortabila a opritorului lateral prin conul expandabil cu autocentrare Prin piciorul mare de asezare
  • Turnat sub presiune din aliaj de aluminiu este asigurat un unghi de frezare precis de 90 Cu limitarea curentului de pornire Vederea libera a piesei prelucrate Pot fi utilizate garnituri de lant de 30
  • 40 si 50 mm Date tehnice: Tensiune: 230 V Frecventa: 50 Hz Putere absorbita: 2
  • 000 W Turatie in gol: 4
  • 500 rpm Adancime de stemuire: 100 mm Greutate: 14 Kg Setul de livrare include: Lant de frezat 40 mm (P-22084) sina 40 mm (P-22115) Roata de lant 40 mm (P-22143) Opritor lateral complet Scule de montaj
9,994.75 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

CaracteristiciPentru protectia masinii si a retelei electrice functia
Date tehniceTensiune230
Frecventa50
Putere absorbita2000
Turatie in gol4500 rpm
Adancime de stemuire100 mm
Greutate14
Setul de livrare includeLant de frezat 40 mm (p22084) sina 40 mm (p22115)

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Makita

Makita Corporation este un producător multinațional japonez de scule electrice, accesorii și echipamente pentru construcții, prelucrarea lemnului, prelucrarea metalelor și alte aplicații industriale. Fondată în 1915 de Mosaburo Makita, compania are sediul în Anjo, Japonia.

Makita este cunoscut pentru producerea de scule electrice de înaltă calitate, fiabile, care sunt utilizate pe scară largă de profesioniști și pasionații de bricolaj din întreaga lume. Compania oferă o gamă vastă de produse, inclusiv mașină de găurit cu acumulator, șofer cu impact, ferăstrău, șlefuit, șlefuit, rindele, ciocane rotative și multe altele. Uneltele Makita sunt recunoscute pentru durabilitate, performanță și design ergonomic, făcându-le alegeri populare pentru diferite sarcini în șantiere, ateliere și case.

Una dintre inovațiile notabile ale Makita este linia sa de scule electrice fără fir alimentate de tehnologia bateriei litiu-ion. Aceste unelte fără fir oferă utilizatorilor libertatea de mișcare și confortul de utilizare fără a fi legate de prize, sporind productivitatea și eficiența pe șantier.

Pe lângă sculele electrice, Makita produce și o gamă largă de accesorii, cum ar fi burghie, pânze de ferăstrău și plăcuțe de șlefuit, precum și echipamente electrice pentru exterior, cum ar fi trimmere, suflante și drujbe.

Cu o istorie de peste un secol, Makita s-a impus ca un brand lider în industria sculelor electrice, de încredere pentru măiestria sa de calitate, inovația și angajamentul de a satisface nevoile profesioniștilor și utilizatorilor din întreaga lume.

9,994.75 Lei


Categorii Makita


Branduri profesionala


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.