Alma Decor


Spray textura Kevin Murphy bedroom hair 235ml

Kevin Murphy

Spray textura Kevin Murphy bedroom hair 235ml

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • BEDROOM
  • HAIR Spray Ofera parului o fixare flexibila si o textura placuta la atingere
  • Textura perfecta si miscare ce ajuta la mentinerea elasticitatii parului si protejeaza impotriva factorilor externi din mediu
  • Formula este imbunatatita cu radacina de ghimbir pentru a ajuta la cresterea elasticitatii si netezirii
  • Bedroom Hair Spray este simbolul parului perfect
  • Imperfect si sexy
  • Beneficii:Spray de final usor ce ofera o fixare flexibila si o textura usoara la atingere
  • Contine un trio de ingrediente erou pentru un plus de textura si protectie
  • Ajuta la cresterea elasticitatii si supletei
  • La protejarea impotriva factorilor de stres din mediu
116.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

BeneficiiSpray de final usor ce ofera o fixare flexibila si o textura usoara la atingerecontine un trio de ingrediente erou pentru un plus de textura si protectieajuta la cresterea elasticitatii si supletei la protejarea impotriva factorilor de stres din mediu la tratarea si fortifierea paruluifara sulfat parabeni si cruzime
IngredienteFolosit de catre practicienii ayurvedici de secole extractul de radacina de ghimbir este cunoscut pentru a ajuta la fortifierea si la conditionarea parului ajutand in acelasi timp la combaterea parului uscat si fragilglicerina vegetala ajuta la protejarea parului de pierderea hidratarii

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Kevin Murphy

Kevin Murphy este un hairstylist și antreprenor australian care a dezvoltat o linie de produse profesionale de îngrijire a părului sub numele său. Linia de produse Kevin Murphy include o varietate de șampoane, balsamuri, produse de styling și tratamente.

Unele caracteristici notabile ale produselor Kevin Murphy includ:

1. **Abordare prietenoasă cu mediul**: Kevin Murphy este cunoscut pentru angajamentul său față de practicile ecologice și durabile. Brandul are inițiative de a folosi materiale de ambalare reciclate și de a promova produse ecologice.

2. **Formule fără sulfat și fără parabeni**: Multe produse Kevin Murphy sunt formulate fără sulfați și parabeni, cu scopul de a oferi îngrijire blândă pentru păr, fără ingrediente potențial dăunătoare.

3. **Calitate profesionala**: Produsele Kevin Murphy sunt adesea folosite si recomandate de coafuri profesionisti. Marca se concentrează pe furnizarea de formulări de înaltă calitate care răspund diferitelor nevoi de îngrijire a părului.

4. **Ambalaj elegant**: Ambalajul produsului reflectă adesea o estetică elegantă și modernă, în concordanță cu poziționarea mărcii pe piața profesională de îngrijire a părului.


Reduceri produse default category

116.00 Lei


Categorii Kevin Murphy


Branduri toplineshop


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.