Alma Decor


Thames & Hudson Ltd - So you want to be a viking? | john haywood, georgia amson-bradshaw

Thames & Hudson Ltd

Thames & Hudson Ltd - So you want to be a viking? | john haywood, georgia amson-bradshaw

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • This humorous and handy guide contains all the information aspiring Vikings need to know about life as a Norse warrior
  • Expert tips include: how to plunder a monastery
  • How to keep your lunch in stormy seas
  • What to wear and what not to wear if you want to look like a boss
  • And how to avoid getting a battleaxe through your chest
  • Based on the bestselling Viking by historian John Haywood
  • So you want to be a Viking
  • Features the field s latest scholarship
  • Complemented by the zany illustrations of Japanese cartoonist Takayo Akiyama
  • The result is a book that brings to life the experience of being a Viking in 991 ce from learning to steer a longship to cleaning one s spear after a particularly bloody battle through a crew of likeable (as well as highly disagreeable) characters
63.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

IncludeHow to plunder a monastery

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Thames & Hudson Ltd

Thames & Hudson Ltd este o editură renumită cu sediul în Londra, Regatul Unit. Fondată în 1949 de Walter Neurath, compania este specializată în artă, design, fotografie, arhitectură, modă și cărți legate de cultură.

Thames & Hudson și-a stabilit o reputație pentru a produce publicații de înaltă calitate, uimitoare din punct de vedere vizual, care atrag deopotrivă savanți, studenți, profesioniști și cititori generali. Cărțile companiei acoperă o gamă largă de subiecte, de la istoria antică la arta contemporană și sunt cunoscute pentru conținutul lor de autor, ilustrațiile frumoase și designul inovator.

Unele caracteristici notabile ale publicațiilor Thames & Hudson includ:

1. **Conținut vizual bogat**: cărțile Thames & Hudson prezintă adesea ilustrații, fotografii și lucrări de artă generoase, făcându-le captivante și informative din punct de vedere vizual.

2. **Autori și colaboratori experți**: Compania lucrează cu savanți, experți și autori de top din diverse domenii pentru a asigura acuratețea și credibilitatea publicațiilor sale.

3. **Gamă diversă de titluri**: Thames & Hudson publică cărți pe o gamă variată de subiecte, inclusiv istoria artei, arhitectură, design, fotografie, modă, arheologie și multe altele.

4. **Publicații premiate**: Multe cărți Thames & Hudson au primit premii și distincții prestigioase pentru calitatea lor, inclusiv AIGA (Institutul American de Arte Grafice) și Premiul German de Design al Târgului de Carte de la Frankfurt.

5. **Design inovator**: Compania este cunoscută pentru tehnicile sale inovatoare de design și producție de cărți, care deseori depășesc limitele publicării tradiționale pentru a crea experiențe de lectură uimitoare din punct de vedere vizual și tactile.

Thames & Hudson continuă să fie un editor de top în domeniile artei și culturii, contribuind la diseminarea cunoștințelor și la aprecierea creativității și designului la nivel mondial.


Reduceri produse carte straina

63.00 Lei


Categorii Thames & Hudson Ltd


Branduri pentru copii


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.