Alma Decor


Optimizator Huawei 450 w -p2 (negru)

Huawei

Optimizator Huawei 450 w -p2 (negru)

 • 2 stele, bazat pe 1 voturi
 • Putere CC nominală de intrare 450 W Tensiune maximă absolută de intrare 80 V Gama de tensiune de operare MPPT 10 80 V Curent maxim de scurtcircuit (Isc) 14
 • 5 A Max
 • Eficienta 99
 • 5 % Eficiență ponderată 99
 • 0 % Categoria de supratensiune II Ieșire Max
 • Tensiune de iesire 80 V Max
 • Curent de iesire 15 A Bypass ieșire 2 Da Tensiune de ieșire de oprire per optimizator 3 0 V Impedanta de iesire de oprire per optimizator 1k ohm
 • � 10 % Comunicare Metoda de comunicare MBUS Conformitate standard Siguranță IEC62109-1 (securitate clasa II) RoHS Da Date generale Dimensiune (L x A x A) 75 x 140 x 28 mm (3
 • 0 x 5
 • 5 x 1
263.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Huawei

Huawei este o companie multinațională chineză de tehnologie care operează în diverse sectoare de telecomunicații și tehnologia informației. Compania este cunoscută pentru telefoanele inteligente, echipamentele de telecomunicații și soluțiile de rețea.

Iată punctele cheie despre Huawei:

1. **Înființare și sediu:** Huawei a fost fondată în 1987 de Ren Zhengfei în Shenzhen, China. Compania a crescut pentru a deveni una dintre cele mai mari și mai influente companii de tehnologie la nivel global.

2. **Divizii de afaceri:**
- **Afaceri de consum:** Huawei este un jucător important pe piața de electronice de larg consum, producând smartphone-uri, tablete, laptop-uri, ceasuri inteligente și alte dispozitive de consum.
- **Carrier Business:** Huawei oferă echipamente și soluții de telecomunicații operatorilor din întreaga lume, inclusiv infrastructură pentru rețelele mobile (5G, 4G etc.) și rețelele fixe.
- **Enterprise Business:** Huawei oferă produse și servicii pentru clienții întreprinderilor, inclusiv cloud computing, centre de date și soluții de rețea.

3. **Smartphones:** Smartphone-urile Huawei, sub mărcile „Huawei” și „Honor”, au câștigat recunoaștere internațională. Compania a fost un pionier în introducerea tehnologiilor și funcțiilor avansate ale camerei în smartphone-urile sale.

4. **Provocări și controverse:** Huawei s-a confruntat cu provocări și controverse, în special în ceea ce privește preocupările de securitate legate de echipamentele sale de telecomunicații. Unele guverne și-au exprimat îngrijorarea cu privire la potențiala utilizare a echipamentelor Huawei pentru spionaj, ceea ce duce la restricții privind implicarea sa în anumite proiecte de infrastructură de telecomunicații.

5. **Tehnologia 5G:** Huawei este un jucător major în dezvoltarea și implementarea tehnologiei 5G. Implicarea sa în proiecte globale de infrastructură 5G a fost un subiect de dezbatere și control.

6. **Prezență globală:** Huawei operează în numeroase țări și are o prezență globală semnificativă. Cu toate acestea, capacitatea sa de a participa pe anumite piețe a fost afectată de tensiunile geopolitice și preocupările de securitate.

7. **Cercetare și dezvoltare:** Huawei investește masiv în cercetare și dezvoltare, concentrându-se pe tehnologii emergente, cum ar fi inteligența artificială, cloud computing și Internetul obiectelor (IoT).

263.99 Lei


Categorii Huawei


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.