Alma Decor


Ralex Pucioasa - Lenjerie de pat satin brodat 6 piese (lare v2)

Ralex Pucioasa

Ralex Pucioasa - Lenjerie de pat satin brodat 6 piese (lare v2)

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Compozitie textilă: 100%bumbac tip satin Dimensiune cearsaf de pat 240x260 cm Dimensiune cearsaf de pilota 200x220cm 2buc
  • Fete perna 50x70cm cu broderie 2buc
  • Fete de perna 50x70cm Ambalat in cutie eleganta cadou
  • Producator Clasy Fabricat in Turcia
369.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

Textila100bumbac tip satin

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Ralex Pucioasa

Ralex Pucioasa este o companie romaneasca specializata in producerea si distributia de produse textile pentru casa, in special lenjerie de pat si lenjerie. Compania este cunoscută pentru gama sa largă de produse de lenjerie de pat, inclusiv lenjerie de pat, fețe de pernă, cuverturi de pilote, cuverturi, pături și apărătoare de saltea.

Ralex Pucioasa se concentrează pe producerea de textile de casă de înaltă calitate, folosind materiale precum bumbac, poliester, microfibră și amestecuri. Compania oferă o varietate de modele, culori și dimensiuni pentru a se potrivi diferitelor preferințe și stiluri de decor pentru dormitor.

Pe lângă produsele de lenjerie de pat, Ralex Pucioasa poate oferi și alte articole textile pentru casă, cum ar fi prosoape, halate de baie, perdele și lenjerie de masă.

În general, Ralex Pucioasa își propune să ofere consumatorilor soluții de lenjerie de pat și textile de casă confortabile, durabile și plăcute din punct de vedere estetic. Brandul poate fi disponibil prin diverse canale de retail, atât online, cât și offline, în România și, potențial, și pe alte piețe.

369.00 Lei


Categorii Ralex Pucioasa


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.