Alma Decor


Orion Publishing Co - Kung fu hero and the forbidden city | deji olatunji aka comedyshortsgamer

Orion Publishing Co

Orion Publishing Co - Kung fu hero and the forbidden city | deji olatunji aka comedyshortsgamer

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • ComedyShortsGamer as you've never seen him before
  • YouTube superstar Deji Olatunji turns superhero in this high-octane Kung Fu graphic novel adventure
101.30 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Orion Publishing Co

Orion Publishing Group, cunoscut în mod obișnuit sub numele de Orion, este o companie de editură majoră cu sediul în Regatul Unit. Face parte din grupul Hachette UK, unul dintre cele mai mari conglomerate editoriale din lume. Orion a fost fondată în 1991 de Anthony Cheetham și a fost achiziționată ulterior de Hachette în 1998.

Orion publică o gamă largă de titluri de ficțiune și non-ficțiune din diverse genuri, inclusiv ficțiune literară, ficțiune comercială, crime și thriller, științifico-fantastic și fantezie, romantism, memorii, biografie și non-ficțiune populară. Printre amprentele companiei se numără Orion Fiction, Orion Spring, Gollancz (care se concentrează pe science fiction și fantasy), Weidenfeld & Nicolson și Trapeze, printre altele.

Unii dintre autorii notabili publicati de Orion includ Ian Rankin, Michael Connelly, Maeve Binchy, Kate Morton, Jo Nesbø și Robert Harris, printre mulți alții. Orion are o reputație de a publica autori de bestselleruri și cărți premiate dintr-o gamă variată de genuri.

Pe lângă publicațiile tipărite, Orion produce și cărți electronice și cărți audio, făcându-și titlurile accesibile cititorilor în diferite formate. Compania este cunoscută pentru angajamentul față de calitate și inovație în domeniul publicării și continuă să fie un jucător important pe piețele de carte din Marea Britanie și internaționale.


Reduceri produse carte straina

101.30 Lei


Categorii Orion Publishing Co


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.