Alma Decor


Headline Publishing Group - Invictus (eagles of the empire 15) | simon scarrow

Headline Publishing Group

Headline Publishing Group - Invictus (eagles of the empire 15) | simon scarrow

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • The Sunday Times bestseller
  • A gripping novel of the Roman army in the 1st century AD
  • Moving from dangerous Rome to rebellious Hispania
  • An Eagles of the Empire novel from No
  • 1 bestselling Simon Scarrow
  • Author of CENTURION
  • 'A new book in Simon Scarrow's long-running series about the Roman army is always a joy' The Times
57.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Headline Publishing Group

The Headline Publishing Group este o importantă companie de editură britanică specializată în cărți de ficțiune și non-ficțiune. Fondată în 1986, Headline este cunoscută pentru publicarea de autori de bestselleruri din diverse genuri, inclusiv crime, thriller, romantism, ficțiune istorică și ficțiune generală.

Lista companiei include atât autori consacrați, cât și talente emergente, cu accent pe producerea de cărți de înaltă calitate și de succes comercial. Headline publică titluri sub mai multe amprente, fiecare găzduind publicuri și interese diferite. Unele dintre aceste amprente includ:

1. Recenzia titlurilor: această amprentă se concentrează pe ficțiune literară, ficțiune istorică și titluri non-ficțiune din diferite subiecte.

2. Headline Eternal: Specializată în romantism și ficțiune pentru femei, Headline Eternal publică autorii de succes în genul romantic.

3. Accent de titlu: Această amprentă se concentrează pe publicarea de titluri comerciale de ficțiune și non-ficțiune care atrag un public larg.

4. Headline Home: Headline Home publică titluri de stil de viață și non-ficțiune, inclusiv cărți de bucate, cărți de auto-ajutor și memorii.

Headline Publishing Group este recunoscut pentru angajamentul său față de excelența editorială, sprijinul pentru autori și strategiile de marketing inovatoare. Cărțile sale sunt distribuite pe scară largă în Marea Britanie și la nivel internațional, ajungând la cititorii de pe tot globul. Mulți dintre autorii Headline au obținut aprecieri de critică și succes comercial, făcând din companie un jucător important în industria editorială.


Reduceri produse carte straina

57.00 Lei


Categorii Headline Publishing Group


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.