Alma Decor


Homcom masa de birou de colt spatioasa din lemn si metal, negru

Homcom

Homcom masa de birou de colt spatioasa din lemn si metal, negru

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Maximizati eficient spatiul disponibil cu acest birou in forma de L de la HOMCOM
  • Fabricat din placa MDF durabila
  • Cu o suprafata melaminica neteda
  • Usor de curatat
  • Acest birou de colt (birou de colt) are doua blaturi dreptunghiulare mari care se potrivesc perfect utilizatorului si mediului in care sunt amplasate
  • Suprafata mare poate gazdui pana la trei monitoare si ofera mult spatiu pentru lucru sau jocuri
  • Aspectul contemporan se combina perfect cu orice stil de decor
  • Caracteristici Aspectul modern adauga un plus de stil oricarui birou sau casa Designul coltului acestei solutii in forma de L va permite sa optimizati spatiul si sa va adaptati la numeroase nevoi Birou din MDF laminat de 15 mm grosime cu o structura metalica de calitate care garanteaza longevitatea produsului Suprafata mare
  • Capabila sa gazduiasca pana la trei monitoare in acelasi timp
  • Ideala pentru crearea mai multor statii de lucru Exista
499.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

MasaVa puteti extinde confortabil picioarele si aranja comode cosuri si asa mai departe
Numele articoluluiBirou de colt
MarcaHomcom
MaterialMdf clasa
CuloareStejar si negru
Dimensiuni generale150l x 150l x76h cm
Masa dreptunghiulara90l x 55l cm
Capacitate de greutate70 kg
Greutate neta26 kg
Pachet platDa
Eticheta personalizata836122ak

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Homcom

HOMCOM este un brand specializat în mobilier de casă, bunuri pentru casă și produse pentru exterior. Brandul oferă o gamă largă de articole concepute pentru a spori funcționalitatea și estetica spațiilor interioare și exterioare.

Linia de produse HOMCOM include:

1. **Mobilier:** HOMCOM produce o varietate de piese de mobilier pentru diferite camere din casă, inclusiv mobilier de sufragerie (cum ar fi canapele, măsuțe de cafea și suporturi TV), mobilier de dormitor (cum ar fi paturi, dulapuri și noptiere). ), mobilier pentru sufragerie (cum ar fi mese și scaune) și mobilier de birou (cum ar fi birouri și scaune de birou).

2. **Bunuri de casă:** Pe lângă mobilier, HOMCOM oferă o selecție de bunuri și accesorii pentru casă, inclusiv soluții de depozitare (cum ar fi rafturi, dulapuri și organizatoare), articole de decor pentru casă (cum ar fi oglinzi, covoare și perete). artă) și electrocasnice mici (cum ar fi aspiratoarele și gadgeturile de bucătărie).

3. **Produse pentru exterior:** HOMCOM produce mobilier și echipamente de exterior concepute pentru a fi utilizate în grădini, terase, balcoane și alte spații exterioare. Acestea includ articole precum seturi de mobilier de terasă, scaune în aer liber, foișoare, hamace, unelte de grădinărit și soluții de depozitare în aer liber.

HOMCOM este cunoscut pentru prețurile sale accesibile, designul modern și produsele funcționale. Brandul se adresează unei game largi de clienți, de la proprietari și chiriași până la întreprinderi și unități de ospitalitate. În general, HOMCOM oferă o varietate de produse pentru a ajuta clienții să creeze spații de locuit confortabile, elegante și funcționale, atât în interior, cât și în exterior.


Reduceri produse birouri moderne

499.99 Lei


Categorii Homcom


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.