Alma Decor


Anvelope vara Barum brillantis 2 185 60 r14 82t

Barum

Anvelope vara Barum brillantis 2 185 60 r14 82t

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Anvelope VARA BARUM BRILLANTIS 2 185 60 R14 82T Eficienta: E Aderenta: C Nivel zgomot: 70dB Indice sarcina viteza: 82T
186.71 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

EficientaE
AderentaC
Nivel zgomot70db
Indice sarcina viteza82t

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Barum

Barum este o marcă de anvelope originară din Republica Cehă. A fost fondată în 1945 și de atunci a devenit un nume binecunoscut în industria anvelopelor, în special în Europa. Anvelopele Barum sunt produse de Continental AG, unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume.

Anvelopele Barum sunt cunoscute pentru fiabilitatea, durabilitatea și accesibilitatea lor. Oferă o gamă largă de anvelope pentru autoturisme, SUV-uri, camioane și camionete, care răspund diferitelor nevoi și condiții de conducere. Anvelopele Barum sunt concepute pentru a oferi performanțe bune în ceea ce privește tracțiunea, manevrabilitatea și frânarea, oferind în același timp o călătorie confortabilă.

Deși este posibil ca Barum să nu fie la fel de recunoscut ca alte mărci de anvelope, și-a construit o reputație de a oferi anvelope de calitate la prețuri competitive, făcându-l o alegere populară pentru șoferii atenți la buget din Europa și nu numai.


Reduceri produse anvelope si jante

186.71 Lei


Categorii Barum


Branduri anvelope


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.