Alma Decor


Telefon mobil Samsung galaxy a34, enterprise edition, procesor mediatek mt6877v dimensity 1080 octa-core, super amoled touchscreen 6.6inch, 6gb ram, 128gb flash, camera tripla 48+8+5mp, wi-fi, 5g, dual sim, android (negru)

Samsung

Telefon mobil Samsung galaxy a34, enterprise edition, procesor mediatek mt6877v dimensity 1080 octa-core, super amoled touchscreen 6.6inch, 6gb ram, 128gb flash, camera tripla 48+8+5mp, wi-fi, 5g, dual sim, android (negru)

 • 4 stele, bazat pe 1 voturi
 • Galaxy A34 5G este clasificat IP67
 • Conform condițiilor de testare în laborator
 • Pentru scufundare până la un metru de apă dulce
 • Timp de până la 30 de minute
 • Nu este recomandat pentru utilizarea pe plajă sau în piscină
 • Rezistența la apă și praf a dispozitivului nu este permanentă și poate să scadă în timp
 • Disponibilitatea culorilor poate varia
 • în funcție de țară
 • Regiune sau operator
 • Top 4 caracteristici Clar și luminos
1,376.99 Lei

Pret vechi 1458.99 Lei

Reducere 6%

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

*oisStabilizare optica a imaginii

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Samsung

Samsung este un conglomerat multinațional sud-coreean care operează în diverse industrii, inclusiv tehnologie, finanțe și multe altele.

Iată aspectele cheie ale mărcii Samsung:

1. **Electronică:** Samsung este recunoscută pe scară largă pentru divizia sa de electronice de larg consum, producând o gamă diversă de produse, cum ar fi smartphone-uri, tablete, ceasuri inteligente, televizoare, electrocasnice și echipamente audio.

2. **Telefoane inteligente:** Samsung este un jucător important pe piața globală de smartphone-uri, seria sa Galaxy fiind deosebit de populară. Compania a fost în fruntea inovațiilor pentru smartphone-uri, introducând funcții precum afișajul cu margini curbate și seria Galaxy Note cu un stylus.

3. **Televizoare:** Samsung este un producător de top de televizoare, oferind o varietate de modele cu tehnologii precum QLED și OLED pentru o calitate îmbunătățită a imaginii.

4. **Semiconductori:** Samsung este un jucător important în industria semiconductoarelor, producând cipuri de memorie, procesoare și alte componente. Compania este cunoscută pentru implicarea sa în dezvoltarea tehnologiilor de ultimă oră cu semiconductori.

5. **Electrocasnice:** Samsung produce o gamă largă de electrocasnice, inclusiv frigidere, mașini de spălat, aparate de aer condiționat și aparate de bucătărie.

6. **Tehnologia de afișare:** Samsung este un pionier în tehnologia de afișare, producând diferite tipuri de afișaje, inclusiv cele pentru smartphone-uri, televizoare și monitoare.

7. **Servicii financiare:** Samsung are o prezență în sectorul financiar, oferind servicii precum asigurări, carduri de credit și împrumuturi.

8. **Industrii grele:** Samsung este implicat în industriile grele, inclusiv construcțiile navale și construcțiile.

9. **Prezență globală:** Samsung este o companie globală cu o prezență semnificativă pe diverse piețe din întreaga lume. Brandul este cunoscut pentru inovație și angajamentul față de calitate.


Reduceri produse telefoane

1,376.99 Lei


Categorii Samsung


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.