Alma Decor


Tastatura Microsoft surface pro signature, layout en (negru)

Microsoft

Tastatura Microsoft surface pro signature, layout en (negru)

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Tastatura Microsoft Surface Pro Signature
  • Layout EN (Negru)
1,149.99 Lei

Pret vechi 1199.99 Lei

Reducere 5%

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Microsoft

Microsoft Corporation este o companie multinațională de tehnologie care este una dintre cele mai mari și mai influente din lume. A fost fondată de Bill Gates și Paul Allen în 1975 și are sediul în Redmond, Washington. Microsoft este cunoscut pentru dezvoltarea, acordarea de licențe și vânzarea unei game largi de produse software, dispozitive de calcul și servicii.

Unele dintre cele mai cunoscute produse Microsoft includ sistemul de operare Windows, suita de software de productivitate Microsoft Office și platforma Azure cloud computing. Compania a jucat un rol semnificativ în revoluția computerelor personale, iar software-ul său este utilizat pe scară largă în afaceri, case și instituții de învățământ la nivel global.

Microsoft și-a diversificat afacerile de-a lungul anilor și este implicată în diverse sectoare, inclusiv cloud computing, jocuri, hardware (cum ar fi linia de dispozitive Surface) și inteligență artificială. Unele dintre celelalte produse și servicii notabile includ consola de jocuri Xbox, platforma de colaborare Microsoft Teams și cadrul de dezvoltare .NET.


Reduceri produse alte accesorii tablete

1,149.99 Lei


Categorii Microsoft


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.