Alma Decor


Lorelli - Set lenjerie pat 7 piese eva pentru pat balansoar blue stars

Lorelli

Lorelli - Set lenjerie pat 7 piese eva pentru pat balansoar blue stars

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • NbspSet Lenjerie Pat Balansoar EVA din bumbac cu tesatura densa ranforce
  • Ofera bebelusului un confort deosebit
  • Datorita rezistentei si calitatii ridicate a tesaturii si imprimarii
  • Poate fi folosit
174.00 Lei

Pret vechi 232.0 Lei

Reducere 25%

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Lorelli

„Lorelli” este o marcă cunoscută pentru producerea de produse de îngrijire a bebelușilor și a copiilor, în special articole legate de îngrijirea sugarilor și de creșterea copiilor. Marca poate oferi o varietate de produse, cum ar fi cărucioare, scaune de mașină, mobilier pentru copii, accesorii de hrănire și alte articole esențiale pentru îngrijirea copilului.

Puncte cheie despre Lorelli:

1. **Produse pentru bebeluși:** Lorelli este adesea asociat cu o gamă de produse concepute pentru sugari și copii mici. Acestea pot include cărucioare pentru copii, scaune de mașină, pătuțuri, scaune înalte și alte articole legate de îngrijirea copiilor și de creșterea copiilor.

2. **Calitate și siguranță:** La fel ca multe mărci din industria produselor pentru copii, Lorelli probabil pune accent pe calitatea și siguranța produselor sale. Echipamentul și accesoriile pentru bebeluși respectă de obicei standardele și reglementările de siguranță pentru a asigura bunăstarea sugarilor și copiilor mici.

3. **Prezență internațională:** În funcție de marca specifică Lorelli, aceasta poate avea o prezență internațională, iar produsele sale pot fi disponibile în diferite țări.

4. **Gamă diversă:** Marca Lorelli poate oferi o gamă diversă de produse pentru a satisface nevoile părinților și îngrijitorilor în diferite etape ale copilăriei timpurii.

174.00 Lei


Categorii Lorelli


Branduri lenjerii patuturi copii


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.