Alma Decor


Set hartie foto pentru Xiaomi instant photo paper, 6inch, 40 coli

Xiaomi

Set hartie foto pentru Xiaomi instant photo paper, 6inch, 40 coli

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Set hartie foto pentru Xiaomi Instant Photo Paper
  • 6inch
  • 40 coli
114.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Xiaomi

Xiaomi Corporation este o companie multinațională chineză de electronice cu sediul în Beijing, China. Fondată în 2010 de antreprenorul Lei Jun, Xiaomi este cunoscută pentru proiectarea, dezvoltarea și vânzarea unei game largi de produse electronice de larg consum, inclusiv smartphone-uri, dispozitive inteligente pentru casă, dispozitive portabile și alte gadget-uri tehnologice.

Punctele cheie despre Xiaomi includ:

1. **Telefoane inteligente:** Xiaomi a câștigat inițial proeminență pentru smartphone-urile sale, oferind un echilibru de funcții de vârf la prețuri competitive. Compania lansează adesea smartphone-uri în seria „Mi” și „Redmi”.

2. **MIUI:** Smartphone-urile Xiaomi rulează pe MIUI, o versiune personalizată a sistemului de operare Android. MIUI include funcții suplimentare și opțiuni de personalizare.

3. **Ecosistem de produse:** Xiaomi s-a extins dincolo de smartphone-uri pentru a crea un ecosistem cuprinzător de dispozitive inteligente și electronice. Acestea includ televizoare inteligente, trackere de fitness, ceasuri inteligente, purificatoare de aer, camere inteligente de securitate pentru acasă și multe altele.

4. **Prezența globală:** În timp ce Xiaomi a început în China, și-a extins prezența la nivel global și este acum unul dintre cei mai mari producători de smartphone-uri din întreaga lume. Produsele Xiaomi sunt disponibile în multe țări, iar compania continuă să-și extindă acoperirea pe piață.

5. **Tehnologie accesibilă:** Xiaomi este adesea asociat cu furnizarea de produse tehnologice la prețuri accesibile, provocând modelele tradiționale de prețuri din industrie.

6. **IPO:** Xiaomi a devenit public cu o ofertă publică inițială (IPO) la Bursa de Valori din Hong Kong în 2018.


Reduceri produse hartii

114.99 Lei


Categorii Xiaomi


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.