Alma Decor


Meli Melo - Set baie 4 accesorii

Meli Melo

Meli Melo - Set baie 4 accesorii

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi

99.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Descriere produs

**RUNLAIKEJI Accesorii de baie din ceramică marmorată set de 4 cu dozator de săpun, vas de săpun, 2 căni de baie**

Acest set de 4 accesorii de baie din ceramică marmorată de la RUNLAIKEJI este o opțiune excelentă pentru cei care caută un set elegant și funcțional.

Setul include un dozator de săpun, o săpună și două căni de baie. Toate accesoriile sunt realizate din ceramică de înaltă calitate, cu un finisaj marmorat care adaugă o notă de rafinament băii dumneavoastră.

Dozatorul de săpun are un rezervor de 300 ml, care este suficient pentru utilizarea zilnică. De asemenea, este echipat cu un buton ușor de utilizat.

Sapuniera este concepută pentru a găzdui un săpun sau un bloc de săpun lichid. Are un orificiu de scurgere pentru a permite scurgerea apei.

Cupele de baie sunt ideale pentru a vă spăla pe dinți, pentru a vă bărbierit sau pentru a vă clăti fața. De asemenea, sunt suficient de mari pentru a găzdui un prosop.

**Beneficii:**

* Design elegant și modern
* Fabricare ceramică de înaltă calitate
* Finisaj marmorat de lux
* Dozator de sapun cu rezervor de 300 ml
* Vasă de săpun cu orificiu de scurgere
* Căni de baie practice

**Dezavantaje:**

*Căștile de baie pot fi puțin mici pentru unii utilizatori

**Concluzie:**

Acest set de 4 accesorii de baie din ceramică marmorată de la RUNLAIKEJI este o opțiune excelentă pentru cei care caută un set elegant și funcțional. Accesoriile sunt realizate din ceramică de înaltă calitate și au un finisaj marmorat de lux. De asemenea, sunt practice și ușor de utilizat.

Dacă sunteți în căutarea unui set de accesorii pentru baie care să adauge o notă de eleganță și rafinament camerei dvs., acest set de la RUNLAIKEJI este o opțiune grozavă.


Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Meli Melo

Meli Melo este un brand de modă din Londra, cunoscut pentru gențile și accesoriile sale luxoase. Brandul a fost fondat de Melissa Del Bono în 2005. Meli Melo este celebrat pentru designul său unic și elegant, adesea prezentând piele italiană de înaltă calitate și măiestrie. Marca a câștigat popularitate pentru gențile sale distinctive, toți și alte stiluri de genți de mână.

Produsele Meli Melo sunt concepute cu un amestec de modă contemporană și tehnici tradiționale artizanale italiene. Angajamentul mărcii față de calitate și atenția la detalii i-au adus reputația de a produce accesorii elegante și atemporale.

99.99 Lei


Categorii Meli Melo


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.