Alma Decor


Sare de baie can't touch this 160g - Bomb Cosmetics

Bomb Cosmetics

Sare de baie can't touch this 160g - Bomb Cosmetics

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Sare de baie Can'
  • T Touch this 160g Bomb Cosmetics Produs din sectiunea Produse Cosmetice
  • Categoria Ingrijirea corpului
  • Subcategoria Saruri spumante baie la pretul de 17 Lei
  • Producator: Bomb Cosmetics
17.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

ProducatorBomb

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Bomb Cosmetics

Bomb Cosmetics este un brand binecunoscut specializat în produse pentru baie și corp realizate manual. Compania a fost fondată în Regatul Unit și este cunoscută pentru bombele sale unice și colorate pentru baie, săpunuri, produse de îngrijire a pielii și alte articole legate de baie.

Câteva puncte cheie despre Bomb Cosmetics includ:

1. Produse realizate manual: Bomb Cosmetics se mândrește cu crearea de produse de baie și de corp realizate manual și manual. Articolele lor sunt adesea concepute pentru a arăta ca opere de artă mici, colorate.

2. Bombe de baie: Marca este renumită în special pentru bombele de baie, care sunt bile efervescente care se dizolvă în baie, eliberând parfum, uleiuri esențiale și adesea petale de flori sau alte elemente decorative. Aceste produse pot crea o experiență de baie luxoasă și aromată.

3. Produse de îngrijire a pielii și pentru corp: Pe lângă bombele de baie, Bomb Cosmetics oferă o gamă de alte produse de îngrijire a pielii și a corpului, inclusiv săpunuri făcute manual, geluri de duș, unturi de corp și balsamuri de buze.

4. Aromaterapie: Multe dintre produsele lor sunt infuzate cu uleiuri esențiale și parfumuri concepute pentru a spori relaxarea și bunăstarea, creând o atmosferă de spa acasă.

5. Seturi cadou: Bomb Cosmetics oferă o varietate de seturi de cadouri și colecții tematice, făcând produsele lor alegeri populare pentru cadouri și ocazii speciale.

6. Fără cruzime: marca se angajează să fie fără cruzime, iar multe dintre produsele sale sunt potrivite pentru vegani.

Bomb Cosmetics are o bază largă de clienți care se bucură de produsele lor colorate și parfumate, care sunt adesea considerate un plus distractiv și indulgent la rutinele de baie și de îngrijire personală.

17.00 Lei


Categorii Bomb Cosmetics


Branduri saruri spumante baie


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.