Prajitor de paine, Heinner, 2 felii, 7 trepte rumenire, htp-wh800bb, alb

  • Capacitate: 2 felii de paine;Micul dejun este o adevarata placere daca ai la indemana prajitorul de paine Heinner HTP-WH800BB.
  • Acesta are o capacitate de 2 felii si este foarte usor de manevrat, ca sa prajesti painea exact asa cum iti doresti, in fiecare dimineata.
  • Functii: decongelare, reincalzire, anulare;Aparatul va pune la dispozitie un buton de timp stop, pentru a putea opri ciclul de rumenire oricand, dar si functiile de decongelare si reincalzire, care sa aduca feliile de paine la stadiul perfect in timp util, ideale pentru cei care pastreaza painea la rece.
  • Functie auto-centrare;Indiferent ca preferi painea toast, painea de tara, bagheta sau orice alt tip de paine, functia de auto-centrare va pozitiona corespunzator feliile pentru o rumenire perfecta. 7 nivele de rumenire;Potrivit pentru cei carora le place painea rumenita bine, dar si pentru cei care prefera varianta mai naturala, prajitorul de paine vine cu 7 trepte de control asupra gradului de rumenire, care sa multumeasca toate gusturile.
  • Tavita pentru firimituri detasabila;Tavita detasabila ajuta la colectarea si mai apoi la aruncarea rapida a resturilor, fara a face mizerie in bucatarie.
  • Design elegant;Aspectul placut si decoratiunile asemanatoare bambusului transforma prajitorul intr-un obiect de nelipsit si usor de integrat in orice bucatarie.Caracteristici:Tip produs: Prajitor de paine;Numar de felii: 2;Trepte de prajire: 7;Tip panou de comanda: Mecanic;Putere: 800 W;Material carcasa: Inox, Plastic;Functii: Decongelare, Centrare automata, Reincalzire, Anulare;Accesorii incluse: Tava firmituri detasabila, Suport chifle;Culoare: Alb.
Pret: 149.99Lei