Alma Decor


Monitor ips led Dell 42.51inch u4323qe, ultra hd (3840 x 2160), hdmi, displayport, boxe (argintiu)

Dell

Monitor ips led Dell 42.51inch u4323qe, ultra hd (3840 x 2160), hdmi, displayport, boxe (argintiu)

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Monitor IPS LED Dell 42
  • 51inch U4323QE
  • Ultra HD (3840 x 2160)
  • HDMI
  • DisplayPort
  • Boxe (Argintiu)
5,199.99 Lei

Pret vechi 5531.99 Lei

Reducere 7%

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Dell

Dell Inc. este o companie multinațională importantă de tehnologie care este specializată în dezvoltarea, vânzarea și asistența unei game largi de produse și servicii legate de computere.

Iată câteva puncte cheie despre marca Dell:

1. **Fondare și istorie:** Dell a fost fondată în 1984 de Michael Dell, care a înființat compania cu scopul de a vinde computere personalizate direct consumatorilor. Modelul direct către consumator a fost o inovație cheie care a ajutat Dell să devină un jucător important în industria computerelor.

2. **Computerele personale:** Dell este binecunoscut pentru produsele sale de computere personale, inclusiv desktop-uri, laptop-uri, stații de lucru și sisteme de jocuri. Compania oferă o varietate de linii de produse, cum ar fi Inspiron (axat pe consumator), XPS (consumator premium) și Alienware (jocuri).

3. **Servere și soluții pentru întreprinderi:** Dell oferă o gamă largă de soluții pentru companii și întreprinderi, inclusiv servere, sisteme de stocare, echipamente de rețea și software. Dell EMC, o subsidiară a Dell Technologies, se concentrează în special pe produse pentru întreprinderi.

4. **Achiziții:** Dell a suferit modificări și achiziții semnificative de-a lungul anilor. În 2016, Dell a achiziționat EMC Corporation, un jucător important în stocarea întreprinderilor. Compania rezultată, Dell Technologies, a devenit una dintre cele mai mari companii de infrastructură tehnologică din lume.

5. **Dell Technologies:** Dell Technologies, compania-mamă, cuprinde mai multe mărci și filiale, inclusiv Dell, Dell EMC, VMware, Pivotal, RSA și SecureWorks. Această organizație mai largă oferă un set cuprinzător de soluții și servicii IT.

6. **Inovație:** Dell are o istorie de inovare în domenii precum managementul lanțului de aprovizionare, personalizarea produselor și tehnologia serverelor. Compania continuă să investească în cercetare și dezvoltare pentru a rămâne competitivă pe piața de tehnologie care evoluează rapid.

7. **Responsabilitate socială și de mediu:** Dell a fost recunoscut pentru eforturile sale în sustenabilitate și responsabilitate socială corporativă. Compania are inițiative pentru a-și reduce impactul asupra mediului, pentru a promova reciclarea și pentru a contribui la cauze sociale.


Reduceri produse monitoare led

5,199.99 Lei


Categorii Dell


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.