Alma Decor


Masina de tocat carne Bosch compactpower mfw3x13w, 500 w, 2.5 kg/min (alb)

Bosch

Masina de tocat carne Bosch compactpower mfw3x13w, 500 w, 2.5 kg/min (alb)

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Masina de tocat carne marimea 8 Putere motor in sarcina maxima 2000 W Putere consumata: 500 W Capacitate de tocare (kg
  • Min): 2
  • 5 kg Procesarea rapida a unor cantitati mari de carne intr-un timp foarte scurt Design compact pentru depozitare usoara si pentru a fi mereu la indemana
  • Functie de inversare pentru eliminarea resturilor ramase in masina Accesoriu inclus pentru carnati
  • Umplut legume (ex: ardei
  • Rosii
  • Dovlecei) Sistem integrat de ordonare a accesoriilor Usor de strans si depozitat Doua discuri perforate cu gauri de 4 si 8 mm Dispozitiv de razuire cu 3 tamburi pentru razuire cartofi
  • Razuire mare si razuire fina
566.99 Lei

Pret vechi 568.99 Lei

Reducere 1%

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

Consumata500
Capacitate de tocare (kg/min)25 kg
Accesoriu inclus pentru carnati / umplut legume (exArdei rosii dovlecei)

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Bosch

Bosch este o companie multinațională de inginerie și tehnologie cu sediul în Gerlingen, Germania. Este unul dintre cei mai mari furnizori din lume de componente auto, produse industriale și aparate electrocasnice.

Iată aspectele cheie ale Bosch:

1. **Afaceri diversificate:** Bosch operează în diverse sectoare de afaceri, inclusiv soluții de mobilitate (tehnologie auto), tehnologie industrială (tehnologie de acționare și control), bunuri de larg consum (aparate electrocasnice și unelte electrice) și tehnologie pentru energie și clădiri (securitate). sisteme și încălzire).

2. **Tehnologie auto:** Bosch este un furnizor lider de componente și sisteme pentru automobile. Compania produce produse precum sisteme de injecție de combustibil, electronice auto, senzori și sisteme de propulsie electrice.

3. **Tehnologie industrială:** Bosch furnizează o gamă de produse și soluții pentru aplicații industriale, inclusiv tehnologia de producție și automatizare, unități și sisteme de control.

4. **Bunuri de larg consum:** În sectorul bunurilor de larg consum, Bosch produce o varietate de produse, inclusiv aparate electrocasnice (cum ar fi mașini de spălat vase, frigidere și mașini de spălat rufe) și scule electrice atât pentru profesioniști, cât și pentru pasionații de bricolaj.

5. **Energie și tehnologie pentru clădiri:** Bosch oferă soluții pentru eficiența energetică și securitatea clădirilor, inclusiv sisteme de încălzire, produse pentru casă inteligentă și sisteme de securitate și comunicare.

6. **Internet of Things (IoT):** Bosch este implicat în tehnologii și soluții IoT, conectând dispozitive și sisteme pentru o eficiență și funcționalitate îmbunătățite.

7. **Cercetare și dezvoltare:** Bosch pune un accent puternic pe cercetare și dezvoltare, inovând constant în diferitele sale sectoare de afaceri pentru a rămâne în fruntea progreselor tehnologice.

8. **Sustenabilitate:** Bosch se angajează față de sustenabilitate și responsabilitatea față de mediu. Compania lucrează la dezvoltarea tehnologiilor eficiente din punct de vedere energetic și ecologice.

Bosch are o prezență globală și este cunoscut pentru angajamentul său față de calitate, inovație și progrese tehnologice. Compania a fost fondată de Robert Bosch în 1886 și a crescut pentru a deveni un jucător important în industria globală de tehnologie și inginerie.


Reduceri produse masini de tocat

566.99 Lei


Categorii Bosch


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.