Alma Decor


Lego® star-wars at-st 30495

Lego

Lego® star-wars at-st 30495

 • O stea, bazat pe 1 voturi
 • Detalii autentice ale AT-ST-ului: Setul reprezintă un model miniatural al AT-ST-ului (All Terrain Scout Transport) din universul Star Wars
 • AT-ST-ul este bine cunoscut pentru aspectul său distinctiv
 • Cu picioare lungi și corpul în formă de cap de găină
 • Setul include detalii autentice
 • Precum cabina de pilotaj
 • înarmarea și accesorii specifice
 • Mini-figurină a pilotului AT-ST: Setul include o mini-figurină a unui pilot AT-ST
 • Completând experiența de joc și permițându-ți să aduci povestea Star Wars la viață
 • Pilotul poate fi așezat în cabina de pilotaj a AT-ST-ului și este pregătit să conducă mașina în misiuni intergalactice
 • Construcție și asamblare ușoară: Setul LEGO
17.90 Lei

Pret vechi 29.9 Lei

Reducere 41%

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

At-st-uluiSetul reprezinta un model miniatural al
At-stSetul include o minifigurina a unui pilot
Constructie si asamblare usoaraSetul
Joc si aventuri nelimitateDupa ce ai terminat de construit
Compact si portabilSetul

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Lego

LEGO este o marcă binecunoscută de blocuri de construcție și jucării din plastic interconectate. Numele „LEGO” este derivat din expresia daneză „leg godt”, care înseamnă „joacă bine”. Seturile LEGO permit utilizatorilor, în primul rând copiilor, dar și adulților, să construiască o mare varietate de structuri, obiecte și creații folosind cărămizi mici și colorate din plastic. Aceste seturi sunt adesea folosite pentru joacă, creativitate și în scopuri educaționale.

Caracteristicile și caracteristicile cheie ale produselor LEGO și ale mărcii includ:

1. Cărămizi de interblocare: cărămizile LEGO sunt proiectate cu un sistem unic de interblocare care le permite să se conecteze în siguranță. Această caracteristică facilitează construirea și modificarea structurilor.

2. Gamă variată de produse: LEGO oferă o gamă diversă de produse, inclusiv seturi tematice bazate pe francize populare (de exemplu, LEGO Star Wars, LEGO Harry Potter), peisaje urbane, seturi tehnice și diverse colecții orientate către diferite grupuri de vârstă.

3. Creativitate și imaginație: Seturile LEGO încurajează creativitatea și jocul imaginativ, permițând utilizatorilor să-și proiecteze și să-și construiască creațiile.

4. Valoare educațională: LEGO este adesea folosit în medii educaționale pentru a preda concepte precum inginerie, rezolvarea problemelor și conștientizarea spațială. LEGO Education oferă seturi specializate în acest scop.

5. Comunitate și bază de fani: LEGO are o comunitate puternică online și offline de entuziaști, iar fanii creează design-uri personalizate, participă la competiții și participă la evenimente precum convențiile LEGO.

6. Sustenabilitate: Compania a lucrat activ pentru a face produsele și ambalajele sale mai durabile, cu scopul de a folosi materiale mai ecologice.

LEGO este un brand global cu o istorie bogată și o reputație puternică pentru calitate și creativitate. Produsele sale sunt disponibile în magazinele de jucării, magazinele universale și comercianții cu amănuntul online din întreaga lume. Popularitatea de durată a lui LEGO îl face un brand îndrăgit pentru generații de copii și adulți deopotrivă.


Reduceri produse lego star-wars

17.90 Lei


Categorii Lego


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.