Alma Decor


Lego® duplo casa de familie pe roti 10986

Lego

Lego® duplo casa de familie pe roti 10986

 • O stea, bazat pe 1 voturi
 • Setul cu casa pe roti si masina pune in miscare joaca cu aventuri a copiilor
 • Porneste intr-o mare aventura alaturi de micul tau aventurier cu LEGO
 • � DUPLO
 • � Town Casa de familie pe roti (10986)
 • Ajuta-l pe micul tau constructor sa asambleze adorabila casuta mobila care se ataseaza la masina
 • Prescolarii de 2+ ani cupleaza casuta si conduc catre orice noua locatie pe care o aleg
 • Cine stie ce oameni noi si interesanti ar putea intalni
 • Pune-ti centura
 • Destinatia: joaca fantezista
 • Micutii interpreteaza pe roluri viata de familie in calatorie cu cele 2 figurine
89.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

DestinatiaJoaca fantezista

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Lego

LEGO este o marcă binecunoscută de blocuri de construcție și jucării din plastic interconectate. Numele „LEGO” este derivat din expresia daneză „leg godt”, care înseamnă „joacă bine”. Seturile LEGO permit utilizatorilor, în primul rând copiilor, dar și adulților, să construiască o mare varietate de structuri, obiecte și creații folosind cărămizi mici și colorate din plastic. Aceste seturi sunt adesea folosite pentru joacă, creativitate și în scopuri educaționale.

Caracteristicile și caracteristicile cheie ale produselor LEGO și ale mărcii includ:

1. Cărămizi de interblocare: cărămizile LEGO sunt proiectate cu un sistem unic de interblocare care le permite să se conecteze în siguranță. Această caracteristică facilitează construirea și modificarea structurilor.

2. Gamă variată de produse: LEGO oferă o gamă diversă de produse, inclusiv seturi tematice bazate pe francize populare (de exemplu, LEGO Star Wars, LEGO Harry Potter), peisaje urbane, seturi tehnice și diverse colecții orientate către diferite grupuri de vârstă.

3. Creativitate și imaginație: Seturile LEGO încurajează creativitatea și jocul imaginativ, permițând utilizatorilor să-și proiecteze și să-și construiască creațiile.

4. Valoare educațională: LEGO este adesea folosit în medii educaționale pentru a preda concepte precum inginerie, rezolvarea problemelor și conștientizarea spațială. LEGO Education oferă seturi specializate în acest scop.

5. Comunitate și bază de fani: LEGO are o comunitate puternică online și offline de entuziaști, iar fanii creează design-uri personalizate, participă la competiții și participă la evenimente precum convențiile LEGO.

6. Sustenabilitate: Compania a lucrat activ pentru a face produsele și ambalajele sale mai durabile, cu scopul de a folosi materiale mai ecologice.

LEGO este un brand global cu o istorie bogată și o reputație puternică pentru calitate și creativitate. Produsele sale sunt disponibile în magazinele de jucării, magazinele universale și comercianții cu amănuntul online din întreaga lume. Popularitatea de durată a lui LEGO îl face un brand îndrăgit pentru generații de copii și adulți deopotrivă.


Reduceri produse lego duplo

89.99 Lei


Categorii Lego


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.