Alma Decor


Lego® dots kit pentru desktop hogwarts 41811

Lego

Lego® dots kit pentru desktop hogwarts 41811

 • O stea, bazat pe 1 voturi
 • Incanta un fan Harry Potter™ cu acest set distractiv si util
 • Ofera copiilor creativi si fanilor Harry Potter™ de 8 ani si mai mari moduri distractive de a-si etala mandria ca apartin de Hogwarts™ si de a-si tine lucrurile in ordine pe pupitru cu setul LEGO
 • � DOTS set pentru desktop Hogwarts™ (41811)
 • Conceput sa fie asamblat rapid si decorat la nesfarsit
 • Setul permite copiilor sa creeze si sa experimenteze
 • Set magic LEGO DOTS pentru pupitru
 • Acest set de bricolaj pentru copii imaginativi contine 4 articole de decor diferite: un suport pentru notite Hotoaica aurie
 • O rama foto cu accesorii decorative
 • O tava in forma de fular si o cutie secreta cu cheie
 • Precum si un petic adeziv 8x8 si o multime de placute
186.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

DiferiteUn suport pentru notite

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Lego

LEGO este o marcă binecunoscută de blocuri de construcție și jucării din plastic interconectate. Numele „LEGO” este derivat din expresia daneză „leg godt”, care înseamnă „joacă bine”. Seturile LEGO permit utilizatorilor, în primul rând copiilor, dar și adulților, să construiască o mare varietate de structuri, obiecte și creații folosind cărămizi mici și colorate din plastic. Aceste seturi sunt adesea folosite pentru joacă, creativitate și în scopuri educaționale.

Caracteristicile și caracteristicile cheie ale produselor LEGO și ale mărcii includ:

1. Cărămizi de interblocare: cărămizile LEGO sunt proiectate cu un sistem unic de interblocare care le permite să se conecteze în siguranță. Această caracteristică facilitează construirea și modificarea structurilor.

2. Gamă variată de produse: LEGO oferă o gamă diversă de produse, inclusiv seturi tematice bazate pe francize populare (de exemplu, LEGO Star Wars, LEGO Harry Potter), peisaje urbane, seturi tehnice și diverse colecții orientate către diferite grupuri de vârstă.

3. Creativitate și imaginație: Seturile LEGO încurajează creativitatea și jocul imaginativ, permițând utilizatorilor să-și proiecteze și să-și construiască creațiile.

4. Valoare educațională: LEGO este adesea folosit în medii educaționale pentru a preda concepte precum inginerie, rezolvarea problemelor și conștientizarea spațială. LEGO Education oferă seturi specializate în acest scop.

5. Comunitate și bază de fani: LEGO are o comunitate puternică online și offline de entuziaști, iar fanii creează design-uri personalizate, participă la competiții și participă la evenimente precum convențiile LEGO.

6. Sustenabilitate: Compania a lucrat activ pentru a face produsele și ambalajele sale mai durabile, cu scopul de a folosi materiale mai ecologice.

LEGO este un brand global cu o istorie bogată și o reputație puternică pentru calitate și creativitate. Produsele sale sunt disponibile în magazinele de jucării, magazinele universale și comercianții cu amănuntul online din întreaga lume. Popularitatea de durată a lui LEGO îl face un brand îndrăgit pentru generații de copii și adulți deopotrivă.


Reduceri produse lego dots

186.99 Lei


Categorii Lego


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.