Alma Decor


Laptop Asus vivobook pro 16 k6602zc (procesor intel® core™ i5-12450h (12m cache, up to 4.40 ghz) 16inch wuxga 120hz, 16gb, 1tb ssd, nvidia geforce rtx 3050 @4gb, albastru)
5,340.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Asus

ASUS este o companie multinațională de hardware și electronică, cu sediul în Taipei, Taiwan. Compania a fost fondată în 1989 de către T.H. Tung, Ted Hsu, Wayne Hsieh și M.T. Liao. ASUS este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de componente de computer, laptop-uri, desktop-uri, monitoare, plăci grafice, echipamente de rețea și diverse alte produse electronice de larg consum.

Categoriile cheie de produse oferite de ASUS includ:

1. **Laptop-uri și desktop-uri:** ASUS produce o gamă largă de laptop-uri și computere desktop pentru diverse scopuri, inclusiv laptop-uri pentru jocuri, ultrabook-uri și stații de lucru.

2. **Plăci grafice:** ASUS este binecunoscută pentru plăcile sale grafice, inclusiv pentru modelele concepute pentru jocuri și computere de înaltă performanță.

3. **Plăci de bază:** ASUS produce plăci de bază pentru computere desktop, satisfacând diverse nevoi, de la jocuri până la uz profesional.

4. **Monitoare:** Compania oferă o varietate de monitoare, inclusiv monitoare pentru jocuri, monitoare profesionale și afișaje ultrawide.

5. **Echipament de rețea:** ASUS produce routere, modemuri și soluții de rețea atât pentru uz casnic, cât și pentru afaceri.

6. **Smartphones:** ASUS are o linie de smartphone-uri sub marca „ZenFone”.

7. **Componente:** ASUS produce diverse componente de computer, inclusiv surse de alimentare, soluții de răcire și dispozitive de stocare.

ASUS este cunoscut pentru inovație, calitatea produsului și o gamă largă de oferte în diferite puncte de preț. Compania are o prezență puternică în comunitățile de jocuri și entuziaști, iar marca sa Republic of Gamers (ROG) este deosebit de populară printre jucători.


Reduceri produse laptopuri

5,340.99 Lei


Categorii Asus


Branduri notebook


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.