Alma Decor


Incarcator Panasonic eneloop a0114615, aaa / aa, bq-cc65e erp new eco plastic free (1/4)

Panasonic

Incarcator Panasonic eneloop a0114615, aaa / aa, bq-cc65e erp new eco plastic free (1/4)

 • O stea, bazat pe 1 voturi
 • Incarcator BQ-CC65 pentru acumulatori AA
 • AAA
 • Marca Eneloop
 • CARACTERISTICI GENERALE Compatibil cu orice acumulator AA
 • AAA Ni-MH
 • Timp de incarcare de 1
 • 5 ore (bazat pe incarcarea a 2 acumulatori Ni-MH AA de 2000 mAh)
 • Poate incarca individual un singur canal
 • Sau simultan pana la 4 canale
 • Functie de Refresh: revitalizeaza acumulatorii vechi
341.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

RefreshRevitalizeaza acumulatorii vechi
Indicatori individuali pentru fiecare canal in parte pentruStatus acumulatornivel de incarcare al acumulatorilor reprezentat in procente

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este o corporație multinațională japoneză de electronice cu sediul în Kadoma, Osaka, Japonia. A fost fondată în 1918 de Konosuke Matsushita și de atunci a devenit una dintre cele mai mari și mai cunoscute companii de electronice din lume. Panasonic operează în diverse segmente de afaceri, producând o gamă largă de produse și servicii.

Iată câteva aspecte cheie ale Panasonic:

1. **Electronice de larg consum:** Panasonic este un jucător important în industria de electronice de larg consum, producând produse precum televizoare, echipamente audio, camere, aparate electrocasnice și produse de îngrijire personală.

2. **Electrocasnice:** Compania produce o varietate de aparate electrocasnice, inclusiv frigidere, mașini de spălat, aparate de aer condiționat, aspiratoare și aparate de bucătărie.

3. **Sisteme auto:** Panasonic este implicată în furnizarea de tehnologii și soluții auto, inclusiv baterii pentru vehicule electrice (EV), sisteme de infotainment și alte componente auto.

4. **Soluții industriale:** Panasonic oferă soluții pentru diverse industrii, inclusiv producție, logistică și energie. Aceasta include robotică, senzori industriali și sisteme de stocare a energiei.

5. **Semiconductori:** Panasonic este un jucător important în industria semiconductoarelor, producând o gamă largă de componente electronice, cum ar fi microcontrolere și circuite integrate.

6. **Baterie:** Panasonic este cunoscut pentru tehnologiile sale de baterii și este un producător de top de baterii litiu-ion. Bateriile companiei sunt utilizate pe scară largă în electronice de larg consum, vehicule electrice și sisteme de energie regenerabilă.

7. **Soluții pentru casă inteligentă:** Panasonic oferă soluții pentru casă inteligentă, inclusiv sisteme de automatizare a locuinței, sisteme de securitate și soluții de gestionare a energiei.

8. **Îngrijirea sănătății:** Panasonic este implicată în industria de asistență medicală, producând echipamente de imagistică medicală, instrumente de diagnosticare și alte tehnologii legate de asistența medicală.

Panasonic are o prezență globală și este recunoscută pentru angajamentul său față de inovație, calitate și sustenabilitatea mediului. Compania continuă să se adapteze la tendințele tehnologice în schimbare și la cerințele pieței, explorând noi căi, cum ar fi tehnologiile inteligente și conectate.


Reduceri produse acumulatori foto

341.99 Lei


Categorii Panasonic


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.