Alma Decor


Incarcator auto Canyon h-18-01, 18 w, qc 3.0 (alb)

Canyon

Incarcator auto Canyon h-18-01, 18 w, qc 3.0 (alb)

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Incarcator auto Canyon H-18-01
  • 18 W
  • QC 3
  • 0 (Alb)
53.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Canyon

Canyon este un cunoscut producător german de biciclete și accesorii pentru ciclism. Compania a fost fondată în 1985 de frații Roman și Franc Arnold în Koblenz, Germania. Canyon și-a câștigat o reputație puternică în industria ciclismului pentru a produce biciclete de înaltă calitate pentru diverse discipline, inclusiv ciclism rutier, ciclism montan, triatlon și navetă urbană.

Iată câteva aspecte cheie ale Canyon ca marcă:

1. **Design inovator:** Canyon este cunoscut pentru concentrarea pe design și inginerie inovatoare. Compania investește mult în cercetare și dezvoltare pentru a crea biciclete aerodinamice, ușoare și avansate din punct de vedere tehnologic.

2. **Model direct către consumator:** Una dintre caracteristicile distinctive ale Canyon este modelul său de vânzări direct către consumator. Canyon își vinde bicicletele exclusiv prin intermediul magazinului său online, ocolind magazinele și distribuitorii tradiționali de biciclete. Această abordare permite Canyon să ofere prețuri competitive și asistență directă pentru clienți.

3. **Gamă largă de biciclete:** Canyon oferă o gamă cuprinzătoare de biciclete pentru a se potrivi diferitelor stiluri și preferințe de conducere. Acestea includ biciclete de șosea (curse, anduranță, pietriș), biciclete de munte (cross-country, trail, enduro), biciclete de triatlon, biciclete hibride, biciclete electrice și multe altele.

4. **Calitate și performanță:** Bicicletele Canyon sunt proiectate pentru performanță și durabilitate. Acestea sunt frecvent utilizate de cicliștii profesioniști și amatorii deopotrivă, atestând fiabilitatea și capacitățile lor de performanță.

5. **Modele premiate:** Multe biciclete Canyon au primit laude și premii de la publicațiile de ciclism și organizațiile din industrie pentru design, performanță și valoare.

6. **Comunitate și sponsorizări:** Canyon sprijină și sponsorizează echipe de ciclism profesioniști și sportivi din întreaga lume. Brandul are o prezență puternică în competiții și curse de ciclism.

7. **Opțiuni de personalizare:** Canyon oferă opțiuni de personalizare pentru unele modele de biciclete, permițând clienților să selecteze componente și specificații pentru a adapta bicicleta la nevoile și preferințele lor.

8. **Acoperire globală:** În timp ce Canyon are sediul în Germania, compania livrează biciclete în numeroase țări din întreaga lume. Au înființat centre de servicii pentru clienți în diferite regiuni pentru a sprijini bicicliștii după cumpărare.

În general, Canyon și-a construit o reputație solidă ca lider în industria ciclismului, combinând inovația tehnologică, designul bazat pe performanță și o abordare de vânzare directă pentru a oferi biciclete de înaltă calitate pasionaților de ciclism.


Reduceri produse incarcatoare

53.99 Lei


Categorii Canyon


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.