Alma Decor


Imprimanta de etichete Brother pt-d410, usb 2.0, 180 dpi (alb)

Brother

Imprimanta de etichete Brother pt-d410, usb 2.0, 180 dpi (alb)

 • 4 stele, bazat pe 1 voturi
 • Transformați-vă biroul de acasă cu o imprimantă profesională de etichete de la Brother
 • Modelul PT-D410 este o imprimantă compactă
 • Ușor de utilizat
 • Care imprimă etichete clare
 • Laminate
 • Pentru a vă ajuta să personalizați dosarele și bibliorafturile importante
 • Să etichetatați echipamentele și cablurile de birou și de acasă și să organizați cutiile de depozitare
 • Imprimă etichete cu o lățime de până la 18 mm
 • Com`patibile cu benzile TZe durabile Brother
 • Care oferă rezistență la apă
261.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Brother

Brother este o companie multinațională de electronice și echipamente electrice cunoscută pentru gama sa largă de produse, inclusiv imprimante, mașini de cusut, imprimante de etichete, faxuri și multe altele.

Iată punctele cheie despre marca Brother:

1. **Historial companiei:** Brother Industries, Ltd., cunoscută în mod obișnuit ca Brother, este o companie japoneză fondată în 1908. Compania își are sediul în Nagoya, Japonia.

2. **Gama de produse:**
- **Imprimante și dispozitive multifuncționale:** Brother este binecunoscut pentru imprimantele sale, variind de la imprimante cu jet de cerneală și laser de bază până la dispozitive multifuncționale avansate, care pot imprima, scana, copia și fax.
- **Mașini de cusut:** Brother produce o varietate de mașini de cusut pentru uz casnic și industrial. Mașinile lor de cusut răspund diferitelor niveluri de calificare și nevoi de cusut.
- **Imprimante de etichete:** Brother oferă imprimante de etichete concepute pentru utilizare acasă și la birou. Aceste imprimante pot fi folosite pentru a crea etichete pentru organizare, etichetare și multe altele.
- **Fax:** În timp ce faxurile tradiționale sunt mai puțin comune în era digitală, Brother a fost istoric un producător remarcabil în această categorie.

3. **Inovație:** Brother are o istorie de inovație în domeniul tehnologiilor de imprimare și cusut. Compania a dezvoltat funcții precum imprimarea fără fir, imprimarea mobilă și funcționalități avansate de cusut.

4. **Prezență globală:** Brother operează la nivel global și are o prezență în diferite țări. Produsele companiei sunt disponibile pe scară largă prin dealeri autorizați, retaileri și canale online.

5. **Inițiative de mediu:** Brother a implementat inițiative de mediu și a fost recunoscut pentru eforturile sale de a produce produse eficiente din punct de vedere energetic și ecologice.


Reduceri produse sisteme etichetare

261.99 Lei


Categorii Brother


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.