Act Si Politon - Idei cu lipici. de ce unele idei supravietuiesc, iar altele pier/chip heath, dan heath

  • Idei cu lipici / Made to Stick: Why Some Ideas Survive and Others Die de Chip si Dan Heath este un audiobook exceptional pentru toti cei care lucreaza in mod obisnuit cu ideile: jurnalisti, antreprenori, profesori sau politicieni si un manual excelent pentru toti cei care nu lucreaza in niciunul dintre aceste domenii, dar care, iubesc ideile si aspira sa le aiba Daca esti unul dintre colectionarii de idei ai lumii, cei doi autori te invita in lumea plina de mister a conceptelor, iti prezinta tot felul de idei cu lipici (povesti de succes) care au schimbat opiniile si comportamentul celor care le-au receptat, si apoi le demonteaza pentru tine cu scopul de a intelege cum sunt alcatuite.
  • Observam in final ca oricine poate crea "idei cu lipici", adica, idei persistente, care sa fie intelese, tinute minte si sa aiba un impact de durata, cu conditia de a intelege cele sase principii ale ideilor remarcabile.
  • Autorii cartii, Chip si Dan Heath au descoperit la un moment dat ca ii uneste ceva mai mult decat stransa legatura fraterna, si anume, pasiunea pentru ideile cu lipici!
  • Acestia studiau deja de 10 ani, fiecare in domenii total diferite, felul in care persista ideile, cand, au ajuns la unison la aceeasi intrebare: De ce unele idei au succes, in timp ce altele dau gres?
  • Framantarile lui Chip Heath, profesor de comportament organizational la scoala de Studii Postuniversitare de la Universitatea Stanford si ale lui Dan Heath, consultant la Duke Corporate Education si cofondator al Thinkwell, o companie ce publica manuale digitale, s-au materializat in cartea de fata, care, isi propune sa iti schimbe fundamental modul in care vei comunica. iti plac ideile?
  • Hai in lumea lor!
  • Idei cu lipici este la randul lui un audiobook cu lipici, datorita exemplelor foarte inspirat alese pe care le folosesc autorii pentru a-si exemplifica conceptele teoretice prezentate, dar, si, mai ales, datorita modului interactiv de redactare.
  • Autorii au grija sa nu te plictisesti implicandu-te activ in auditie.
  • Ei iti dau mereu cate un exercitiu de rezolvat, menit sa te ajute sa intelegi mai bine ideile cu lipici ale audiobookului, dar si sa iti mentina treaz interesul. De ce sunt inca citite profetiile lui Nostradamus dupa 400 de ani? De ce constituie o sursa de inspiratie povestirile in genul Supei de pui pentru suflet? De ce persista leacuri babesti ineficiente?
  • Autorii isi incep demersul scriitoricesc intrebandu-se, de ce legendele urbane, teoriile conspiratiei sau panica unor boli inchipuite ce ameninta sanatatea publica se raspandesc atat de repede, in timp ce politicienii, jurnalistii, profesionistii din publicitate si antreprenorii au probleme in a face ca ideile lor sa prinda la publicul tinta si sa persiste.
Pret: 73.92Lei