Alma Decor


Folie protectie camera spate Spigen optik agl05950 pentru samsung galaxy s23 ultra (s918), sticla securizata, set 2 bucati (negru)

Spigen

Folie protectie camera spate Spigen optik agl05950 pentru samsung galaxy s23 ultra (s918), sticla securizata, set 2 bucati (negru)

 • O stea, bazat pe 1 voturi
 • Sticlă securizată cu un mod revoluționar de instalare dacă ați fost speriat de acest aspect folosind sticlă călită până acum
 • Atunci problemele dvs
 • Tocmai au fost rezolvate
 • Sticla securizată a fost protejată cu un cadru de montare perfect tăiat
 • Datorită căruia poziționați perfect geamul
 • Producătorul a simplificat metoda de asamblare într-o asemenea măsură încât este complet intuitivă pentru fiecare utilizator
 • Optik tr
 • It înYkonana capac de sticlă călită pentru obiectivul camerei de la Spigen
 • Protecție perfectă pentru această parte a dispozitivului
 • Sticla acoperă complet secțiunile camerei și asigură protecție împotriva zgârieturilor și defecțiunilor
123.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

Produsului 100
Setul include2 x

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Spigen

Spigen este un brand cunoscut pentru producerea unei game largi de accesorii pentru smartphone-uri, tablete și alte dispozitive electronice. Compania este specializată în huse de protecție, protectoare de ecran și alte accesorii concepute pentru a îmbunătăți funcționalitatea și durabilitatea electronicelor populare de larg consum.

Iată câteva puncte cheie despre Spigen:

1. **Huse de protecție:** Spigen este deosebit de cunoscut pentru husele sale de protecție pentru smartphone-uri. Aceste carcase sunt concepute pentru a oferi rezistență la impact și pentru a proteja dispozitivele de zgârieturi, căderi și alte daune potențiale.

2. **Gamă diversă de produse:** În plus față de husele pentru telefon, Spigen oferă o gamă diversă de accesorii, inclusiv protectoare pentru ecran, încărcătoare, suporturi pentru mașină și accesorii audio.

3. **Compatibilitate:** Spigen produce accesorii pentru diverse mărci și modele de smartphone-uri, inclusiv dispozitive populare de la companii precum Apple, Samsung, Google și altele.

4. **Estetica designului:** Accesoriile Spigen prezintă adesea un design elegant și modern. Compania acordă atenție atât esteticii, cât și funcționalității, urmărind să ofere produse care sunt atât elegante, cât și practice.

5. **Calitatea materialului:** Spigen folosește o varietate de materiale în produsele sale, inclusiv materiale plastice de înaltă calitate, TPU (poliuretan termoplastic) și alte materiale durabile pentru a asigura longevitatea și protecția dispozitivelor.

6. **Inovație:** Marca este cunoscută pentru încorporarea de caracteristici inovatoare în produsele sale, cum ar fi tehnologia avansată de absorbție a șocurilor, profile subțiri și decupaje precise pentru acces ușor la caracteristicile dispozitivului.

7. **Prezența globală:** Spigen are o prezență globală, iar produsele sale sunt disponibile prin diverse canale de vânzare cu amănuntul, atât online, cât și în magazinele fizice. Brandul a câștigat popularitate la nivel internațional.

8. **Recenzii consumatorilor:** Produsele Spigen primesc adesea recenzii pozitive din partea consumatorilor pentru calitatea, designul și eficacitatea lor în protejarea dispozitivelor.


Reduceri produse folii protectie telefoane

123.99 Lei


Categorii Spigen


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.