Alma Decor


Fier de calcat Beko sim5124e, 2400 w, talpa ceramica, oprire automata (negru/albastru)

Beko

Fier de calcat Beko sim5124e, 2400 w, talpa ceramica, oprire automata (negru/albastru)

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Fier de calcat BEKO SIM5124E
  • 2400 W
  • Talpa ceramica
  • Oprire automata (Negru
  • Albastru)
190.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Beko

Beko este un brand global de electrocasnice și electronice de larg consum, cunoscut pentru calitatea, fiabilitatea și inovația sa. Fondată în Turcia în 1955, Beko a crescut pentru a deveni una dintre cele mai mari și mai recunoscute mărci de electrocasnice din lume.

Beko oferă o gamă largă de produse pentru bucătărie, spălătorie și home entertainment, inclusiv:

1. ** Frigidere și congelatoare:** Beko produce o varietate de frigidere și congelatoare, inclusiv modele cu congelator de sus, congelator de jos, unul lângă altul și modele cu uși franceze. Aceste aparate au tehnologii avansate de răcire, eficiență energetică și compartimente de depozitare spațioase.

2. **Aparate de gătit:** Beko produce o gamă largă de aparate de gătit, cum ar fi cuptoare, plite, plite și cuptoare cu microunde. Aceste aparate sunt concepute pentru a oferi un control precis al gătirii, o distribuție uniformă a căldurii și funcții intuitive pentru bucătarii de acasă.

3. **Mașini de spălat vase:** Beko oferă mașini de spălat vase cu diferite capacități, dimensiuni și caracteristici pentru a se potrivi diferitelor nevoi casnice. Aceste mașini de spălat vase sunt cunoscute pentru performanța lor eficientă de curățare, funcționarea silențioasă și capabilitățile de economisire a apei.

4. **Mașini de spălat și uscătoare:** Beko produce mașini de spălat și uscătoare cu caracteristici avansate, cum ar fi curățarea cu abur, moduri de economisire a energiei și mai multe cicluri de spălare/uscare. Aceste aparate sunt concepute pentru a oferi rezultate superioare de curățare și uscare, fiind blânde cu țesăturile.

5. **Home Entertainment:** Beko produce, de asemenea, o gamă de produse de home entertainment, inclusiv televizoare, bare de sunet și DVD playere. Aceste produse dispun de afișaje de înaltă definiție, sunet captivant și opțiuni de conectivitate inteligente pentru o experiență de vizionare îmbunătățită.

Beko se angajează față de sustenabilitate și responsabilitatea față de mediu, încorporând caracteristici ecologice în produsele și procesele sale de fabricație. De asemenea, marca accentuează designul ușor de utilizat, încorporând comenzi intuitive și caracteristici inovatoare pentru a îmbunătăți experiența generală a utilizatorului.

Cu o prezență în peste 140 de țări, Beko are încredere de milioane de consumatori din întreaga lume pentru aparatele sale de calitate și performanța fiabilă.


Reduceri produse fiare de calcat

190.99 Lei


Categorii Beko


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.