Alma Decor


Ceas activity outdoor tracker Garmin vívomove sport, bluetooth, ecran oled, rezistenta la apa 5 atm (roz)

Garmin

Ceas activity outdoor tracker Garmin vívomove sport, bluetooth, ecran oled, rezistenta la apa 5 atm (roz)

 • O stea, bazat pe 1 voturi
 • Ceas Smartwatch Garmin vívomove Sport
 • Ivory MAI MULT DECAT ELEGANTAcest ceas inteligent hibrid combina aspectul traditional al unui ceas analog cu functiile inteligente esentiale de care ai nevoie pentru a tine pasul cu stilul tau de viata aglomerat
 • Stil analog
 • Perfect atemporal
 • Atinge sau gliseaza pentru a dezvalui ecranul tactil ascuns
 • Este micul tau secret
 • Ramai la curent cu mesaje text
 • Apeluri si mementouri din calendar direct la incheietura mainii
 • Cunoaste-ti corpul mai bine
 • Monitorizeaza pasii
877.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Garmin

Garmin Ltd. este o companie multinațională americană de tehnologie specializată în navigare prin GPS, comunicații și tehnologie purtabilă.

Iată câteva puncte cheie despre Garmin:

1. **Istoric:** Garmin a fost fondată în 1989 de Gary Burrell și Min Kao, inițial ca ProNav. Compania și-a schimbat numele în Garmin în 1991, derivat din prenumele fondatorilor săi. Garmin s-a concentrat timpuriu pe crearea de dispozitive GPS pentru aplicații maritime, aviatice și auto.

2. **Produse:** Garmin oferă o gamă largă de produse din diferite categorii:
- **Automobile:** Garmin produce dispozitive de navigare GPS pentru mașini, camioane, motociclete și RV-uri. Aceste dispozitive oferă indicații pas cu pas, actualizări de trafic și alte funcții de navigare.
- **Aviație:** Garmin produce echipamente avionice pentru avioane, inclusiv sisteme de navigație GPS, afișaje de zbor, piloți automati și instrumente de comunicare.
- **Marine:** Garmin produce electronice marine pentru plimbare cu barca și pescuit, cum ar fi plottere, fishfinders, sisteme radar și dispozitive de comunicații marine.
- **Fitness:** Garmin oferă dispozitive de fitness portabile, inclusiv trackere de activitate, ceasuri inteligente și ceasuri sport GPS. Aceste dispozitive urmăresc valori precum pașii, distanța, ritmul cardiac și caloriile arse.
- **În aer liber:** Garmin produce dispozitive GPS pentru activități în aer liber, cum ar fi drumeții, camping, vânătoare și geocaching. Aceste dispozitive oferă funcții de navigare, cartografiere și urmărire adaptate pasionaților de aer liber.
- **Îngrijirea sănătății:** Garmin oferă produse de sănătate și bunăstare, inclusiv cântare inteligente, monitoare de tensiune arterială și instrumente de urmărire a somnului. Aceste dispozitive ajută utilizatorii să-și monitorizeze și să-și gestioneze valorile de sănătate.
- **Smart Home:** Garmin s-a extins pe piața smart home cu produse precum camere de securitate, camere de bord și sisteme de monitorizare a locuinței.

3. **Conectivitate și software:** Multe dintre dispozitivele Garmin sunt echipate cu conectivitate fără fir și aplicații software însoțitoare. Aceste aplicații permit utilizatorilor să sincronizeze datele, să primească actualizări de software, să descarce hărți și să acceseze funcții suplimentare prin smartphone-urile sau computerele lor.

4. **Sport și aprobări:** Garmin este cunoscut pentru sponsorizarea sportivilor și a evenimentelor sportive. Compania colaborează cu sportivi profesioniști și echipe din diverse sporturi, inclusiv ciclism, alergare, triatlon și golf. Dispozitivele Garmin sunt adesea folosite de sportivi pentru a-și urmări și analiza antrenamentul și performanța.

5. **Prezență globală:** Garmin are sediul în Olathe, Kansas, Statele Unite, și are birouri și filiale în întreaga lume. Compania își distribuie produsele la nivel global prin canale de vânzare cu amănuntul, magazine online și distribuitori autorizați.

În general, Garmin este un furnizor de top de navigație prin GPS, comunicare și tehnologie purtabilă, oferind o gamă diversă de produse pentru aplicații auto, aviație, maritime, fitness, în aer liber, asistență medicală și casă inteligentă.


Reduceri produse bratari fitness & ceasuri sportive

877.99 Lei


Categorii Garmin


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.