Alma Decor


Calculator sistem pc refurbished Hp prodesk 400 g5 sff intel core i5-8600 3.10 ghz up to 4.30 ghz 8gb ddr4 256gb ssd windows 10 professional

Hp

Calculator sistem pc refurbished Hp prodesk 400 g5 sff intel core i5-8600 3.10 ghz up to 4.30 ghz 8gb ddr4 256gb ssd windows 10 professional

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Prodesk 400 G5 SFF Intel Core i5-8600 3
  • 10 GHz up to 4
  • 30 GHz 8GB DDR4 256GB SSD Windows 10 Professional Preinstalat
1,799.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Hp

HP (Hewlett-Packard) este o renumită companie multinațională de tehnologie a informației care produce o gamă largă de produse hardware și software.

Iată câteva puncte cheie despre marca HP:

1. **Istoric:** HP a fost fondată în 1939 de Bill Hewlett și Dave Packard într-un garaj din Palo Alto, California. S-a concentrat inițial pe dezvoltarea de echipamente electronice și de testare.

2. **Linii de produse:** HP este cunoscută pentru gama sa diversă de produse, inclusiv computere personale, laptopuri, imprimante, servere, dispozitive de stocare, echipamente de rețea și o varietate de alte soluții hardware și software.

3. **Computing personal:** HP produce o gamă largă de computere personale, inclusiv desktop-uri, laptopuri, stații de lucru și dispozitive 2-în-1. Seria HP Pavilion și HP Envy sunt exemple de linii de produse populare orientate către consumatori.

4. **Imprimante și dispozitive de imagistică:** HP este un producător de top de imprimante, scanere și dispozitive de imagistică. Seria de imprimante HP LaserJet și HP DeskJet sunt binecunoscute.

5. **Soluții pentru întreprinderi:** HP oferă soluții pentru întreprinderi, inclusiv servere, dispozitive de stocare, echipamente de rețea și software. Seria de servere HP ProLiant este utilizată pe scară largă în mediile de întreprindere.

6. **Achiziții și schimbări:** De-a lungul anilor, HP a suferit schimbări și decizii strategice, inclusiv achiziția Compaq în 2002. De asemenea, compania s-a împărțit în două entități separate: HP Inc., care se concentrează pe sisteme personale și imprimante și Hewlett Packard Enterprise (HPE), care se concentrează pe soluții și servicii pentru întreprinderi.

7. **Inovație:** HP are o istorie de inovație, contribuind la dezvoltarea unor tehnologii precum imprimarea cu jet de cerneală și laser. Compania continuă să investească în cercetare și dezvoltare pentru a rămâne competitivă în industria tehnologiei care evoluează rapid.


Reduceri produse calculatoare refurbished

1,799.99 Lei


Categorii Hp


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.