Alma Decor


Calculator sistem pc refurbished Fujitsu siemens p720 tower, intel core i3-4130 3.40ghz, 8gb ddr3, 240gb ssd, dvd-rw + windows 10 home

Fujitsu

Calculator sistem pc refurbished Fujitsu siemens p720 tower, intel core i3-4130 3.40ghz, 8gb ddr3, 240gb ssd, dvd-rw + windows 10 home

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Sistem de operare: Windows 10 HomeModel Procesor: Intel Core i3-4130Frecventa procesor (GHz): 3
  • 40Placa Video: Intel HD GraphicsVideo integrat: DaGeneratie procesor: Generatia a 4-aSunet integrat: DaRetea integrata: DaCache: 3 MBCapacitate HDD (GB): 240GBFamilie Procesor: Intel Core i3Interfata HDD: SSDTip RAM: DDR 3Unitate optica: DVD-RWCapacitate RAM: 8 GBCarcasa: MT
  • TowerPorturi: 5x Audio6x USB 2
  • 01x VGA1x DisplayPort1x DVI1x RJ-452x PS
  • 2Port Serial: 1 Port
604.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

OperareWindows 10
ProcesorIntel
Intel
Core i3-4130frecventa procesor (ghz)340placa
VideoIntel
Graphicsvideo integratDageneratie procesorgeneratia a 4asunet integratdaretea integratadacache3
Hdd (gb)240gbfamilie
HddSsdtip
RamDdr 3unitate opticadvdrwcapacitate
8
GbcarcasaMttowerporturi5x
Serial1

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Fujitsu

Fujitsu este o companie multinațională japoneză de tehnologie a informației și electronice. Fondată în 1935, Fujitsu a crescut pentru a deveni una dintre cele mai mari companii tehnologice din lume, oferind o gamă largă de produse și servicii în diverse sectoare, inclusiv informatică, telecomunicații, software și servicii.

Iată câteva aspecte cheie ale afacerii Fujitsu:

1. Hardware: Fujitsu produce și vinde o gamă diversă de produse hardware, inclusiv computere personale, servere, dispozitive de stocare, echipamente de rețea și componente electronice. Compania este cunoscută pentru soluțiile hardware de înaltă calitate și fiabile, care se adresează atât piețelor de consum, cât și întreprinderilor.

2. Software și servicii: Fujitsu oferă soluții software și servicii IT pentru a ajuta companiile să își optimizeze operațiunile, să îmbunătățească eficiența și să stimuleze inovația. Aceasta include dezvoltarea de software, integrarea sistemelor, servicii de cloud computing, soluții de securitate cibernetică și servicii de consultanță.

3. Telecomunicații: Fujitsu este un furnizor de top de echipamente și soluții de telecomunicații, inclusiv infrastructură de rețele mobile, sisteme de transmisie optică și platforme de comunicații. Compania joacă un rol cheie în dezvoltarea tehnologiei 5G și a altor tehnologii avansate de telecomunicații.

4. Internetul obiectelor (IoT) și inteligența artificială (AI): Fujitsu este implicat activ în dezvoltarea și implementarea tehnologiilor IoT și AI, ajutând companiile să valorifice puterea datelor pentru a impulsiona transformarea digitală și pentru a crea noi oportunități pentru inovare.

5. Prezența globală: Fujitsu operează la nivel global, cu birouri, unități de producție și centre de cercetare în țări din întreaga lume. Compania are o prezență puternică în Asia, Europa, America de Nord și în alte regiuni, deservind clienți din diverse industrii și sectoare.

În general, Fujitsu este cunoscut pentru angajamentul său față de inovație, calitate și satisfacția clienților. Compania continuă să evolueze și să se adapteze la dinamica în schimbare a pieței, conducând progresul și progresul tehnologic în era digitală.


Reduceri produse calculatoare refurbished

604.99 Lei


Categorii Fujitsu


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.