Alma Decor


Calculator sistem pc refurbished Fujitsu siemens e710 sff, intel core i7-3770 3.40ghz, 8gb ddr3, 120gb ssd

Fujitsu

Calculator sistem pc refurbished Fujitsu siemens e710 sff, intel core i7-3770 3.40ghz, 8gb ddr3, 120gb ssd

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Model Procesor: Intel Core i7-3770Frecventa procesor (GHz): 3
  • 40Video integrat: DaGeneratie procesor: Generatia a 3-aSunet integrat: DaFrecventa turbo procesor (GHz): 3
  • 90Retea integrata: DaCache: 8 MBCapacitate HDD (GB): 120GBFamilie Procesor: Intel Core i7Interfata HDD: SSDTip RAM: DDR 3Capacitate RAM: 8 GBCarcasa: SFF
  • DesktopPorturi: 1 x RJ458 x USB 2
  • 02 x PS21 x DisplayPort1 x DVI5 x Audio
551.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

ProcesorIntel
Intel
Core i7-3770frecventa procesor (ghz)340video integratdageneratie procesorgeneratia a 3asunet integratdafrecventa turbo procesor (ghz)390retea integratadacache8
Hdd (gb)120gbfamilie
HddSsdtip
RamDdr 3capacitate
8
GbcarcasaSffdesktopporturi1 x

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Fujitsu

Fujitsu este o companie multinațională japoneză de tehnologie a informației și electronice. Fondată în 1935, Fujitsu a crescut pentru a deveni una dintre cele mai mari companii tehnologice din lume, oferind o gamă largă de produse și servicii în diverse sectoare, inclusiv informatică, telecomunicații, software și servicii.

Iată câteva aspecte cheie ale afacerii Fujitsu:

1. Hardware: Fujitsu produce și vinde o gamă diversă de produse hardware, inclusiv computere personale, servere, dispozitive de stocare, echipamente de rețea și componente electronice. Compania este cunoscută pentru soluțiile hardware de înaltă calitate și fiabile, care se adresează atât piețelor de consum, cât și întreprinderilor.

2. Software și servicii: Fujitsu oferă soluții software și servicii IT pentru a ajuta companiile să își optimizeze operațiunile, să îmbunătățească eficiența și să stimuleze inovația. Aceasta include dezvoltarea de software, integrarea sistemelor, servicii de cloud computing, soluții de securitate cibernetică și servicii de consultanță.

3. Telecomunicații: Fujitsu este un furnizor de top de echipamente și soluții de telecomunicații, inclusiv infrastructură de rețele mobile, sisteme de transmisie optică și platforme de comunicații. Compania joacă un rol cheie în dezvoltarea tehnologiei 5G și a altor tehnologii avansate de telecomunicații.

4. Internetul obiectelor (IoT) și inteligența artificială (AI): Fujitsu este implicat activ în dezvoltarea și implementarea tehnologiilor IoT și AI, ajutând companiile să valorifice puterea datelor pentru a impulsiona transformarea digitală și pentru a crea noi oportunități pentru inovare.

5. Prezența globală: Fujitsu operează la nivel global, cu birouri, unități de producție și centre de cercetare în țări din întreaga lume. Compania are o prezență puternică în Asia, Europa, America de Nord și în alte regiuni, deservind clienți din diverse industrii și sectoare.

În general, Fujitsu este cunoscut pentru angajamentul său față de inovație, calitate și satisfacția clienților. Compania continuă să evolueze și să se adapteze la dinamica în schimbare a pieței, conducând progresul și progresul tehnologic în era digitală.


Reduceri produse calculatoare refurbished

551.99 Lei


Categorii Fujitsu


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.