Alma Decor


Boxa portabila Hoco hc13 sports, bluetooth, 5w (rosu)

Hoco

Boxa portabila Hoco hc13 sports, bluetooth, 5w (rosu)

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Boxa Portabila HOCO HC13 Sports
  • Bluetooth
  • 5W (Rosu)
54.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa


Clientii au cumparat si

Despre Hoco

Hoco este un brand specializat în producerea unei game largi de accesorii pentru dispozitive mobile, în special smartphone-uri și tablete. Marca oferă o selecție diversă de produse concepute pentru a îmbunătăți funcționalitatea, stilul și confortul dispozitivelor mobile.

Unele dintre produsele oferite de Hoco includ:

1. **Încărcătoare și cabluri**: Hoco produce o varietate de încărcătoare, cabluri de încărcare și adaptoare compatibile cu diferite dispozitive și standarde de încărcare, cum ar fi USB-C, Lightning și micro-USB.

2. **Huse pentru telefon și protectoare de ecran**: Hoco oferă o gamă de huse de protecție și protectoare de ecran concepute pentru a proteja smartphone-urile de zgârieturi, căderi și alte daune. Aceste huse vin în diferite stiluri, materiale și culori pentru a se potrivi diferitelor preferințe.

3. **Bănci de alimentare**: Hoco produce bănci de alimentare portabile cu diferite capacități, permițând utilizatorilor să-și reîncarce dispozitivele din mers. Aceste bănci de alimentare sunt compacte, ușoare și echipate cu funcții precum încărcare rapidă și porturi multiple.

4. ** Căști și căști Bluetooth**: Hoco produce căști, căști și căști Bluetooth fără fir pentru apeluri fără mâini și pentru a asculta muzică din mers. Aceste produse au design ergonomic, autonomie lungă a bateriei și tehnologii audio avansate.

5. **Suporturi și suporturi pentru mașină**: Hoco oferă suporturi și suporturi pentru mașină concepute pentru a ține în siguranță smartphone-urile în loc în timpul conducerii, permițând acces sigur și convenabil la navigație și alte aplicații.

În general, Hoco este cunoscut pentru furnizarea de accesorii accesibile, dar de înaltă calitate, care răspund nevoilor utilizatorilor de dispozitive mobile. Cu accent pe inovație, funcționalitate și stil, produsele Hoco urmăresc să îmbunătățească experiența mobilă pentru consumatorii din întreaga lume.


Reduceri produse boxe portabile cu bluetooth

54.99 Lei


Categorii Hoco


Cautari frecvente


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.