Aspirator cu sac, Heinner, 700 w, 3 l, hvc-mrd1400, rosu

  • Caracteristici: Filtru HEPA 12Aspiratorul Heinner Viserys 700 HVC-MRD1400 este prevazut cu un filtru de calitate superioara HEPA 12, care ajuta la retinerea impuritatilor aerului, oferind astfel un mediu mai curat casei tale.
  • Sac textil cu capacitate de 3 LSacul textil cu o capacitate de 3 l, este suficient de mare pentru a aspira intreaga casa fara sa iti mai faci griji ca trebuie sa te opresti si sa golesti sacul.
  • Fiind reutilizabil, vei economisi timp si bani nemaifiind nevoie sa achizitionezi saci de hartie.
  • Sac textil cu capacitate de 3 LPutere motor de 700W si clasa energetica AAspiratorul HEINNER VISERYS 700 HVC-MRD1400 este echipat cu un motor ecologic de 700W cu clasa energetica A, care asigura o performanta ridicata de aspirare si un consum redus de energie.
  • Putere de aspirare variabila Poti regla puterea de aspirare a aspiratorului printr-o simpla miscare de buton.
  • Astfel, poti aspira cu usurinta diferite tipuri de pardoseli sau covoare.
  • Putere de aspirare variabila Tija telescopica din metal Tija aspiratorului este realizata din metal, ceea ce o face rezistenta si durabila.
  • In plus, aceasta este telescopica si poti regla lungimea ei in functie de zona care urmeaza a fi apirata.
  • Caracteristici: Tip produs: Aspirator cu sac; Tip sac: Textil; Filtru evacuare: HEPA 12; Tip aspirare: Uscata; Putere: 700 W; Putere de aspirare: 170 W; Nivel zgomot: 76 d;B; Capacitate colectare: 3 l; Tip alimentare: La retea; Lungime cablu: 5 m; Tip suprafata: Covoare, Podele, Podele dure; Material tub: Metal; Eficienta energetica: Clasa A; Performanta curatarii covoarelor: Clasa D; Performanta curatarii suprafetelor dure: Clasa A; Emisii de praf: Clasa A; Functii: Derulator automat cablu, Variator de putere; Adancime: 31 cm; Latime: 43 cm; Inaltime: 24 cm; Greutate: 5. 6 Kg; Accesorii incluse: Accesoriu pentru spatii inguste; Culoare: Rosu/Negru.. Heinner, de la prepararea de cafea și ceai, pregătirea sucurilor naturale sănătoase și a celor mai delicioase prăjituri, până la curățarea și întreținerea casei, pentru toate există acum o soluție plăcută, practică și ușoară, cu aparatele Heinner.
  • Produsele au un design compact și ergonomic, îmbunătățit de mai multe funcții pentru a asigura o utilizare confortabilă, eficientă și ușoară. Aceasta este combinația perfectă de utilitate, ergonomie, confort și funcționalitate pentru a vă oferi exact ceea ce aveți nevoie.
Pret: 299.99Lei